«Φεύγουμε στενοχωρημένοι»

Τα Τρίκαλα δικαιούνταν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Αναγέννηση, όπως τόνισε ο Θωμάς Γράφας.

[googlead][/googlead]
Ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα σημείωσε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιζε την ύπαρξή του και υποστήριξε ότι δικαιούταν το τρίποντο βάση της εικόνας του παιχνιδιού.

Ο Θωμάς Γράφας είπε μετά το 0-0 των Τρικάλων κόντρα στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα:

«Ένα παιχνίδι σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα και νομίζω ότι ο αντίπαλος έπαιζε την ύπαρξή του και αυτό δυσκόλευε ακόμη περισσότερο το έργο μας. Η ομάδα σήμερα έδειξε χαρακτήρα. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο από πλευράς τακτικής και σε φάση άμυνας και σε φάση επίθεσης, πιάσαμε υψηλά στάνταρ.  Βάση της εικόνας του παιχνιδιού νομίζω ότι φεύγουμε στενοχωρημένοι, γιατί αν μία ομάδα έπρεπε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από εδώ, αυτή ήταν η ομάδα των Τρικάλων. Κατά την άποψή μου, και στα 90 λεπτά έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο από τον αντίπαλο.

Όμως, το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Κοιτάμε τη συνέχεια. Περάσαμε μία δύσκολη βδομάδα και για αυτό αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συμπεριφορά τους στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα. Έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν πολλά μπράβο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και στην ομάδα της Καρδίτσας. Για εμάς το παιχνίδι τελείωσε. Κοιτάμε το επόμενο ματς και ο στόχος μας είναι να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να παρουσιαζόμαστε κάθε βδομάδα πιο βελτιωμένοι».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 06 Μάιος 2018 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep