«Μας αδικεί το 0-1»

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα μπορούσε να φύγει από το Αλκαζάρ με πιο ευρεία νίκη όπως δήλωσε ο Θωμάς Γράφας.

[googlead][/googlead]

Καμία απειλή δεν δέχτηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας ο ΑΟ Τρίκαλα σύμφωνα με τον Θωμά Γράφα. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» μετά τη νίκη (1-0) στο Αλκαζάρ τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα γκολ και ανέφερε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς που όπως και στο προηγούμενο βρίσκαμε έναν αντίπαλο στα καλύτερά του. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Δουλέψαμε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και νομίζω ότι αυτό φάνηκε. Θεωρώ πως η ομάδα τακτικά ήταν για ακόμα ένα ματς καλή και στα δύο ημίχρονα. Ο Αποστολίδης έπιασε πρώτη φορά τη μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα σουτ του Μαυριά. Από εκεί και πέρα ενώ ο αντίπαλος είχε την κυκλοφορία, δεν απειληθήκαμε.

Αντιθέτως αυτό το σκορ μας αδικεί, γιατί μετά το 75' θα μπορούσαμε με τις ευκαιρίες να κάνουμε το 0-2 και το 0-3 και πήγαμε στο άγχος και στη πίεση έως και το 90'. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσήλωση που δείχνουν στη δουλειά που κάνουμε όλη την εβδομάδα και θέλω να ευχηθώ στον Απόλλωνα ό,τι καλύτερο. Η χαρά για εμάς τελείωσε εδώ, γιατί την Τετάρτη έρχεται άλλο παιχνίδι».

Ο Ξενοφών Πάνος δήλωσε:

«Ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο προπονητής όλη την εβδομάδα μας επισήμανε κάποια πράγματα για τον Απόλλωνα. Δεν απειληθήκαμε ποτέ στο παιχνίδι εκτός από κάποια γεμίσματα. Διαχειριστήκαμε σωστά το σημερινό παιχνίδι και ευτυχήσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Μετά το 75' θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα τέρματα, αλλά το σημαντικό είναι πως πήραμε τη νίκη που ήταν ο στόχος μας. Έχουμε ένα δύσκολο ματς τη Μεγάλη Τετάρτη κι αν κερδίσουμε θα κάνουμε καλές γιορτές».

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2018 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep