Πανέτοιμος για Αλκαζάρ

Οι «εκλεκτοί» του τεχνικού του ΑΟ Τρικαλα, Θωμά Γράφα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας. 

[googlead][/googlead]

Στη γειτονική Λάρισα, κόντρα στον Απόλλωνα δοκιμάζεται το Σάββατο (30/3, 16:00) ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι «κυανέρυθροι» θα βρουν απέναντί τους μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και αυτοί θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Μάλιστα για τον Θωμά Γράφα αποτελεί «στοίχημα» και η σταθεροποίηση της απόδοσης σε υψηλά επίπεδα. 

Τα προβλήματα δεν λείπουν για την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων καθώς για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος, Ανδρεόπουλος αλλά και οι τραυματίες, Τρίπρας, Ντακόλ. Αντίθετα συμπεριλήφθηκαν στην 18αδα οι Μιλοσάβλιεβ, Ν’ Λουντούλου. 

Η αποστολή: Αποστολίδης, Γιδόπουλος, Πάνος, Μυρσινιάς, Γκόλιας, Χιντζίδης, Τσιάρας, Τουγλής, Σαχινίδης, Μάκος, Κοτσώνης, Ζγούρη, Γροντής, Γιαννιτσάνης, Βέρτζος, Τόμιτς, Μιλοσάβλιεβ, Ν΄Λουντούλου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άλεξ Ντακόλ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο, με την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ να του εύχεται ταχεία ανάρρωση. Αναλυτικά: 

«Πραγματοποιήθηκε η χειρουργική επέμβαση στον τραυματισμένο ώμο του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Αλεσάντρε Ντακόλ από τον αναπληρωτή καθηγητή κ. Μιχάλη Χαντέ. Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα του εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση».

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2018 01:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep