Μπράβο από Γράφα

Ποιο ματς του ΑΟ Τρίκαλα χάνει ο Άγγελος Βέρτζος. Χωρίς ρεπό για Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Μόνος στην 4η θέση βρέθηκε ξανά μετά τη 13η αγωνιστική ο ΑΟ Τρίκαλα. Η θεσσαλική ομάδα για δεύτερο διαδοχικό ματς με τον Θωμά Γράφα στην τεχνική ηγεσία δεν δέχτηκε γκολ και με γκολ στην αρχή και στο φινάλε του αγώνα έφυγε με το τρίποντο (2-0) από το Παγκρήτιο.

«Το ξεχνάμε και κοιτάμε το επόμενο που είναι εξίσου σημαντικό παιχνίδι», τόνισε ο Γράφας στους ποδοσφαιριστές του, αφού τους συνεχάρη για την προσπάθεια και την απόδοση που είχαν απέναντι στον Εργοτέλη. Εξάλλου, ρεπό δεν προβλεπόταν την Καθαρά Δευτέρα, αφού ακολουθεί η αναμέτρηση του Σαββάτου (24/02) απέναντι στην Παναχαϊκή.

Οι Θεσσαλοί απέχουν εννέα πόντους από τη 2η θέση, όμως άπαντες υπογραμμίζουν ότι θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών.

Στον αγώνα με τον Εργοτέλη ο Άγγελος Βέρτζος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι ο κεντρικός αμυντικός του ΑΟΤ θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στην Παναχαϊκή. Εξέτισε ο Τσιάρας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep