Ψάχνει προπονητή ο ΑΟΤ

Ο Σωτήρης Αντωνίου αποτελεί παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Χώρισαν οι δρόμοι του ΑΟ Τρίκαλα με τον Σωτήρη Αντωνίου. Μετά το 0-0 με τον Αιγινιακό έγινε γνωστό ότι η συνεργασία τους λύνεται, με τον πρώην πλέον προπονητή των Θεσσαλών να τονίζει πως αποχωρεί...

Ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μπαταγιάννη, λέγοτας ότι τέτοιοι παράγοντες πρέπει να μεινουν στο ποδόσφαιρο, τον γενικό αρχηγό Ζήση Κατσαντώνη, τους παίκτες, το τεχνικό τιμ, τον κόσμο και εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα θα πάει ψηλά. Αναλυτικά είπε:

«Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν ανώτεροι. Είχαμε πέντε κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν σημειώσαμε ένα τέρμα. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε. Είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί. Φεύγω, γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει, ίσως η ψυχολογία. Η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση, έχει 12 ματς αήττητη. Παρόλα αυτά αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Έχει το υλικό και τη διοίκηση και μπορεί να προχωρήσει.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον μεγαλομέτοχο, κύριο Μπαταγιάννη. Πρέπει να μείνει στο ποδόσφαιρο, αγαπάει την ομάδα και έχει να προσφέρει. Όλους τους ανθρώπους που είχε δίπλα του, τους ποδοσφαιριστές μου που όλο αυτό τον καιρό προσπάθησαν στον αγωνιστικό χώρο να πάμε τα Τρίκαλα σε πιο πάνω σκαλί. Δεν έχει χαθεί τίποτα, έχει πολλά παιχνίδια ακόμα.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους φιλάθλους και τον γενικό αρχηγό, Ζήση Κατσαντώνη. Εύχομαι στα Τρίκαλα να πετύχει τον στόχο. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν τον κατακτήσει στο τέλος της χρονιάς».

Τι δεν πήγε καλά;

«Μπορούμε να πούμε πολλά. Σημασία έχει να είναι ήρεμη η ομάδα. Σήμερα έπρεπε να κερδίσει. Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν κέρδισε. Δεν θέλω να γίνω γραφικός όσον αφορά εξωαγωνιστικούς παράγοντες».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep