Προηγούμενα με τον... «χειρουργό»

Πότε και γιατί τα Τρίκαλα είχαν εκδώσει ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας «χειρουργό» τον διαιτητή Κωνσταντίνο Κοτσάνη που θα σφυρίξει το προσεχές παιχνίδι τους με τον Αιγινιακό.

[googlead][/googlead]

Μνήμες από τη σεζόν 2014-15 ξυπνάει για τον ΑΟ Τρίκαλα ο ορισμός του Κωνσταντίνου Κοτσάνη στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό την Τετάρτη 31/1 (15:00, «Γ. Παραλυκίδης»).

Ο ΑΟΤ είχε εκδώσει τότε ανακοίνωση κατά του Δραμινού ρέφερι χαρακτηρίζοντάς τον «χειρουργό» για τη διαιτησία του στο εκτός έδρας 1-1 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που λίγο έλειψε να φρενάρει την πορεία ανόδου της ομάδας από τη Γ' Εθνική προς τη Football League.

Η φάση που είχε εξοργίσει περισσότερο τους Τρικαλινούς εκτυλίχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν καταλογίστηκε πέναλτι αντί για επιθετικό φάουλ του Μακράκη πάνω στον Τέλλο (όπως προέκυψε και από την έκθεση του παρατηρητή).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΤ που είχε καταγγείλει τον ρέφερι και στην ΕΠΟ:

«Ο «χειρουργός» διαιτητής κος Κοτσάνης και ένας εκ των βοηθών του καθ’ολη της διάρκεια του αγώνα υπερέβαλλαν εαυτούς προκειμένου να ευνοήσουν τους αντιπάλους μας και να αδικήσουν την ομάδα μας.

Αν δει κανείς το βίντεο του αγώνα θα διαπιστώσει ότι καταλογίστηκαν δεκάδες ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ, θα διαπιστώσει ότι η ομάδα, που μονίμως βρίσκονταν στην επίθεση, κέρδισε πολύ λιγότερα φάουλ από την ομάδα που αμύνονταν, θα διαπιστώσει ότι συνεχώς και σε κάθε ευκαιρία σφυρίζονταν ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή μας, θα διαπιστώσει ότι ανακόπτονταν επιθετικές προσπάθειες με ανύπαρκτα offside.

Αποκορύφωμα όλων στάθηκε η απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας, για το οποίο πραγματικά «γελάνε ακόμη και οι πέτρες». Καθαρό επιθετικό φάουλ υπέρ μας ο κ. Κοτσάνης το μετέτρεψε σε πέναλτι σε βάρος μας, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί».

Θυμίζουμε ότι για τον Κοτσάνη έγινε ντόρος και όταν ορίστηκε στο ματς Απόλλων Πόντου - Σπάρτη (0-0, 4/11), καθώς οι γηπεδούχοι είχαν εκδώσει ανακοίνωση αναφέροντας ότι η επιχείρηση του ρέφερι διαφημίζεται στο γήπεδο της Δόξας Δράμας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 02:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep