Ντακόλ, ο πρώτος

Ο Αλεσάντρε Ντακόλ ανακοινώθηκε από τον ΑΟ Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Το FL News σας ενημέρωσε νωρίτερα  σχετικά με την ολοκλήρωση της πρώτης χειμερινής μεταγραφής του ΑΟ Τρίκαλα, τον Αλεσάντρε Ντακόλ. Ο Βραζιλιάνος, λοιπόν, το απόγευμα της Κυριακής (24/12) ανακοινώθηκε από τη θεσσαλική ομάδα και εντάχθηκε στο ρόστερ των «κυανέρυθρων».

Ο 31 ετών επιθετικός μετά από 5 συμμετοχές με τη Λαμία (1 φορά βασικός) επιστρέφει στη Football League, κατηγορία στην οποία έχει καταγραψει 110 συμμετοχές και έχει σημειώσει 38 τέρματα με τις φανέλες των Κέρκυρας, Καλλιθέας, Θρασύβουλου και ΑΕΚ.

Τη διετία 2015-17 έπαιξε στη Σκωτία με τη Χάμιλτον και σε 51 συμμετοχές είχε εννέα τέρματα. Η ΠΑΕ τον ανακοίνωσε και ανάρτησε φωτογραφία, όπου αριστερά φαίνεται ο Σάκης Γκόγκας που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Άλεσάντρε Ντακόλ (γεννηθείς 18/7/1986). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνιζόταν στην ομάδα της Λαμίας και παλαιότερα στον Ολυμπιακό, την Κέρκυρα, τον Πανιώνιο. Την Καλλιθέα, τον Θρασύβουλο, την ΑΕΚ και την Χάμιλτον».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 25 Δεκέμβριος 2017 02:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep