Για την... εμπειρία στην Τούμπα

Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε με 5-1 στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος για την φάση των "16" του θεσμού. Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε με 5-1 στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος για την φάση των "16" του θεσμού.

Η ήττα του ΑΟ Τρίκαλα με 5-1 από τον ΠΑΟΚ δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

[googlead][/googlead]

Στον ΑΟ Τρίκαλα γνώριζαν από την ημέρα της κλήρωσης πως οι πιθανότητες δεν ήταν μαζί τους για τις διπλές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και αυτό αποδείχθηκε στην πράξη με τη νίκη του «δικεφάλου» με 5-1 μέσα στην θεσσαλική πόλη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε πολύ καλά στο γήπεδο και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με σουτ του Μάτος μέσα από την περιοχή έπειτα από αρχική προσπάθεια του Πρίγιοβιτς και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της. Άλλωστε έχασε μια ακόμη ευκαιρία πριν το 1-0, ενώ συνέχισε και μετά για να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Τα Τρίκαλα, όμως, είχαν απάντηση σε αυτό το πρώτο γκολ και στο 15ο λεπτό ο Ξενοφών Πάνος βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Γκόλια και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Στο τέρμα αυτό είχε λανθασμένη αντίδραση ο νεαρός Δεληγιαννίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Αντωνίου δέχθηκαν πάλι πίεση από την επίθεση του ΠΑΟΚ που δημιουργούσε ευκαιρίες πιο εύκολα από ό,τι στο πρώτο ημίχρονο που είχε καλύτερες αντιδράσεις η άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 58ο λεπτό ο Μάτος σημείωσε με κεφαλιά το 1-2 σε μια φάση που κάνει επιθετικό φάουλ στον Βέρτζο, το οποίο καταλόγισε ο βοηθός διαιτητή, αλλά ο ρέφερι πήρε την φάση πάνω του και έδειξε σέντρα έπειτα από μικρή διαβούλευση με τον βοηθό του. Από εκείνο το σημείο, ο ΑΟΤ αποδιοργανώθηκε και έχασε την πίστη που είχε για ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στον στον κάτοχο του Κυπέλλου Ελλάδος και ήρθαν τα υπόλοιπα τέρματα που έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-5. Ο Μπίσεσβαρ στο 70ό, ο Κάμπος στο 80ό και ο Σάκχοφ στις καθυστερήσεις έγραψαν το τελικό αποτέλεσμα.  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ 1-5 
ΓΚΟΛ: 15' Πάνος - 5', 58' Μάτος, 70' Μπίσεσβαρ, 80’ Κάμπος, 93’ Σάκχοφ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Γιαννίτσης (66' Ζγκούρη), Κοτσώνης, Χιντζίδης (66' Ντίνας), Τόμιτς, Ανδρεόπουλος (73' Τσιάρας), Γροντής, Καπός.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Λημνιός (69' Κάμπος), Πέλκας (76' Κουλόυρης), Μπίσεσβαρ (82’ Μυστακίδης), Πρίγιοβιτς.

ΔIAITΗΤΗΣ: Φωτιάς (Πέλλας)
ΒOHΘOI: Δημητριάδης (Καστοριάς), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep