«Δεν είναι αυτός ο ΑΟΤ»

Σύνθημα ανασύνταξης έδωσε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά την ήττα (2-0) από την Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Η απόδοση του ΑΟ Τρίκαλα απέχει πολύ από αυτό που θέλει να δείξει. Αυτό υπογράμμισε ο προπονητής, Σωτήρης Αντωνίου μετά την ήττα (2-0) από την Παναχαϊκή και τόνισε:

«Στόχος του ΑΟΤ στη φετινή σεζόν, θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά, δεν είναι ο πρωταθλητισμός. Στόχος είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο να είναι ποιοτική να κερδίζει. Δυστυχώς αυτό που δείξαμε σήμερα απέχει πολύ απ' αυτό που θέλουμε να δείξουμε.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή που νίκησε δίκαια. Για εμάς το πρωτάθλημα ξεκίνησε με ήττα και όχι μόνο αυτό, αλλά είχαμε και άσχημη εμφάνιση. Η Παναχαϊκή μπήκε καλύτερα χωρίς, όμως να κάνει την κλασική ευκαιρία. Στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου ισορροπήσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή μας πίεσε πάλι, δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ, αλλά πάλι δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε αφού ο αντίπαλος μας είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και πιστεύω πως μια ήττα μπορεί να κερδίσουμε πράγματα. Καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep