«Δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε»

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα εμφανιστεί σε αγωνιστική ετοιμότητα στο ματς Κυπέλλου με τη Σπάρτη σύμφωνα με τον Σωτήρη Αντωνίου.

Για το προσεχές ματς Κυπέλλου στη Σπάρτη και τον στόχο του ΑΟ Τρίκαλα μίλησε στη «Λέσχη 97,6» ο Σωτήρης Αντωνίου. Και όπως τόνισε, ο ΑΟ Τρίκαλα δεν μπορεί να αδιαφορήσει για το Κύπελλο και θα παλέψει για το καλύτερο. Αρχικά ανέφερε:

«Για τις ομάδες της Football League το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος. Αλλά για εμάς στον ΑΟ Τρίκαλα δεν μπορούμε, με την ιστορία που έχει η ομάδα, να αδιαφορεί για το Κύπελλο. Έτσι το παιχνίδι με την Σπάρτη το αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου και πιστεύω ότι οι παίκτες μας θα φανούν σε αγωνιστική ετοιμότητα».

Για την προετοιμασία:

«Έχουμε ένα ρόστερ με 30 παίκτες. Αποφασίσαμε με την διοίκηση να αυξήσουμε το ρόστερ από 26 σε 30 αφού ήταν σαφές ότι οι ομάδας θα γίνονταν 18 και έτσι έγιναν κάποιες ποιοτικές προσθήκες. Το πρωτάθλημα λογικά θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο».

Για τους στόχους:

«Από τη πρώτη μέρα που ξεκίνησε η δουλειά είπαμε μαζί με την διοίκηση ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για να γίνει αυτό δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια αλλά σκληρή δουλειά. Αυτό κάνουμε, στόχος είναι μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Ήδη από τα φιλικά που κάναμε νομίζω ότι τα δείγματα γραφής είναι καλά».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο από πέρυσι. Υπάρχουν 6-7 ομάδες, όπως και εμείς, που έχουν δυνατότητες. Νομίζω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep