«Μας πίεσε καλά»

Ο Σωτήρης Αντωνίου χαρακτήρισε ομάδα με ωραίο πλάνο τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Μία ακόμα φιλική νίκη (2-0) σημείωσε ο ΑΟ Τρίκαλα απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας. Ο τεχνικός των Θεσσαλών, Σωτήρης Αντωνίου έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του κόντρα σε μία ομάδα, η οποία όπως είπε: «έχει ωραίο πλάνο και μας δυσκόλεψε στην πίεση». Αναλυτικά:

«Παίξαμε με μια ομάδα Γ΄ Εθνικής, αλλά στο μυαλό μας είχαμε ότι παίζουμε με μια ομάδα Football League. Αντιμετωπίσαμε το ματς σαν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν πήραν χρόνο. Στα πρώτα λεπτά δυσκολευτήκαμε στη δημιουργία του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση. Μας πίεσε καλά ο αντίπαλος. Από κάποιο σημείο πήραμε τα μέτρα, αποκτήσαμε καλύτερη κυκλοφορία, σημειώσαμε ένα πανέμορφο γκολ με τον Τσίπρα.

Στην επανάληψη και πάλι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στα πρώτα είκοσι λεπτά. Πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ με δημιουργία του Τσίπρα και κεφαλιά του Σγκούρι. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν, απέναντι σε μια ομάδα με ωραίο πλάνο, η οποία μας δυσκόλεψε στην πίεση, νομίζω όμως ότι δεν απειληθήκαμε με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως τη φάση του πρώτου μέρους με το πλασέ του Μαρουκάκη».

Πηγή: amaliadanews.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 00:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep