«Νοοτροπία νικητή»

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος όπως δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου.

Την εικόνα του ΑΟ Τρίκαλα για περίπου μία ώρα παιχνιδιού κράτησε ο Σωτήρης Αντωνίου από τη φιλική νίκη (2-1) με την ΑΕΛ. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δήλωσε: «Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό τεστ για μας απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας με αρκετή ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πραγματικά ένα πάρα πολύ ωραίο πρόσωπο. Στοιχεία που έχουμε δουλέψει και έχουμε ζητήσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί.

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δεν είναι το αποτέλεσμα ότι κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Λάρισα, αλλά η εικόνα που δείξαμε για 50-60 λεπτά. Με αρκετές τελικές στο πρώτο ημίχρονο, καθαρές ευκαιρίες για επίτευξη τέρματος, πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο το οποίο μας επιτρέπει ο καιρός στις 38-40 μέρες που έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία.

Δουλεύουμε με υπομονή, με πρόγραμμα, είμαστε σε πάρα πολύ καλό στάδιο όσον αφορά τον ρυθμό που θέλουμε να έχουμε. Σίγουρα, έχουμε και κάποια σημεία που έγιναν κάποια λάθη, όμως μας το επιτρέπει όλο το χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να δουλέψουμε, να έρθουν και πέντε, έξι παιδιά που λείπουν με μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά και κάποια που άργησαν να έρθουν στην προετοιμασία.

Δείξαμε νοοτροπία νικητή, κερδίσαμε στο τέλος και αυτό χαροποιεί και εμένα και τους ποδοσφαιριστές και όσους αγαπούν αυτή την ομάδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, πάνω από όλα να τη χαιρόμαστε εμείς και ο κόσμος».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 02 Σεπτέμβριος 2017 10:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep