«Τόμιτς και ένας ακόμα»

Πολύ ισχυρός θα είναι ο ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Σωτήρη Αντωνίου.

Με τις επιστροφές των τραυματιών, τη μεταγραφή του Νεμάνια Τόμιτς και ενός ακόμα ο ΑΟ Τρίκαλα θα γίνει ακόμα πιο δυνατός. Αυτό τόνισε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Σωτήρης Αντωνίου μετά την ήττα (1-0) από τον Άρη και είπε:

«Ευχαριστώ τον Άρη που ήρθε να παίξει αυτό το φιλικό με τον ιερό σκοπό για τον μικρό Κωνσταντίνο. Εύχομαι κι εγώ μέσα από την καρδιά μου να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο σπίτι του, στους φίλους του, να είναι υγιής και στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος να τον έχουμε μαζί μας, στα αποδυτήρια, στον πάγκο. Είναι κάτι που όσοι είμαστε στα Τρίκαλα το ευχόμαστε από καρδιάς».

Για το παιχνίδι είπε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για μας απέναντι στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Super League. Μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα και φάνηκε ότι είναι δουλεμένη. Στα πρώτα 25 λεπτά δεν ήμασταν καλοί, είχαμε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία του αντιπάλου. Φάσεις δεν δεχτήκαμε. Έγινε ένα πέναλτι το οποίο νομίζω ήταν ανόητο.

Παρόλα αυτά μετά το 1-0 αυτά που θέλουμε κι εμείς σαν ομάδα, κυριαρχία στο παιχνίδι, καλή κυκλοφορία, πρέσινγκ ψηλά απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, μετά το 23'-25' ήμασταν εμείς κυρίαρχοι του παιχνιδιού και από πλευράς κυκλοφορίας και από πλευράς αντίπαλου μισού.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα σε σχέση με το μουδιασμένο 25λεπτο στο πρώτο. Πρεσάραμε, επιδιώξαμε την ισοφάριση, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Αυτή η ομάδα που έχει χτιστεί φέτος με την προσθήκη του Τζόκιτς, του Τόμιτς, του Χιτζίδη, του Μπουντόπουλου και ακόμα ενός που θα πάρουμε, θα είναι ακόμα πιο ισχυρή.

Μία ομάδα που δημιουργήθηκε από το μηδέν. Θέλουμε να έχουμε κυρίαρχο ρόλο μέσα στο παιχνίδι. Κατά διαστήματα το επιδιώξαμε και το κάναμε. Ήταν ένα θετικό παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ένας Άρης πολύ ποιοτικός δεν μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Οι ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν μετά το 78', που είχε ανοίξει το παιχνίδι για μας και επιδιώξαμε την ισοφάριση.

Είμαστε σε καλό δρόμο σαν ομάδα, βγάζουμε υγεία, κοιτάμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, έχουμε και θετικά μέσα στο παιχνίδι. Δείξαμε αντίδραση. Με την πάροδο του χρόνου, όταν επιστρέψουν και οι παίκτες που προανέφερα και με τη δουλειά που κάνουμε από όλο το τεχνικό τιμ και την προσήλωση των παικτών, ο ΑΟ Τρίκαλα θα είναι μία πάρα πολύ ισχυρή ομάδα φέτος και θα έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στο πρωτάθλημα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 27 Αύγουστος 2017 23:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep