«Έδειξαν πως με ήθελαν»

Ο Βασίλης Γκόλιας, με δηλώσεις του στο FL News, αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που τον έπεισε να παραμείνει  στον ΑΟΤ

Ο ΑΟΤ θα παρουσιάσει ένα εντελώς ανανεωμένο πρόσωπο την νέα σεζόν, όμως σε αυτό θα υπάρχει μια σταθερή αξία. Ο λόγος για τον Βασίλη Γκόλια. Ο 32χρονος αμυντικός (που πέρυσι μέτρησε 30 συμμετοχές και ένα τέρμα στο πρωτάθλημα) αποφάσισε να παραμείνει για ακόμα μία σεζόν στα Τρίκαλα και με δηλώσεις του στο FL News, αποκάλυψε τον λόγο της απόφασής του.

«Οι άνθρωποι που ανέλαβαν τα ηνία της ομάδας από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν πως ήθελαν να παραμείνω. Ο τρόπος που μου μίλησε ο πρόεδρος, το πλάνο που έχει για την ομάδα, με έπεισαν και παρά το γεγονός πως βρισκόμουν σε συζητήσεις και με άλλους συλλόγους, αποφάσισα να παραμείνω στον ΑΟΤ», ήταν η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου αμυντικού.

Στη συνέχεια ο Γκόλιας αποκάλυψε πώς κάμφθηκαν οι όποιες ανησυχίες είχε στην αρχή, μετά τις πολλές αλλαγές που είχε η ομάδα, σε διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο:

«Σίγουρα υπήρχε μία ανησυχία στην αρχή, μετά τις πολλές αλλαγές που υπήρξαν στον ΑΟΤ. Η κουβέντα που είχα με τον πρόεδρο, όμως, με καθησύχασε. Μου ανέλυσε τις σκέψεις του για την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν». 

Όπως είναι λογικό, ο Βασίλης Γκόλιας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην περσινή εκπληκτική πορεία της ομάδας των Τρικάλων στον β’ γύρο που, δυστυχώς για τους ίδιους, δεν συνοδεύτηκε με άνοδο:

«Αυτό που έγινε πέρυσι δεν έχει ξαναγίνει. Να κάνεις 13 συνεχόμενες νίκες, να νικάς όλες τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από εσένα και να μένεις πέμπτος. Μας στοίχισε πολύ ο πρώτος γύρος. Χάσαμε κάποιους βαθμούς που δεν περιμέναμε. Ίσως λόγω τύχης, ίσως λόγω πίεσης. Όταν κερδίζεις συνεχόμενα ματς, αλλάζει η ψυχολογία σου. Δυστυχώς, όμως για εμάς, το ίδιο συνέβη και με τις ομάδες που προπορεύονταν στην βαθμολογία».

Όσον αφορά το μέλλον του ΑΟΤ, ο 32χρονος άσος συνιστά υπομονή από όλους:

«Η ομάδα ξεκινά σχεδόν από το μηδέν. Θέλει υπομονή από όλους. Μακάρι να κάνουμε μία πορεία, όχι μόνο ανάλογη με την περσινή, αλλά και ακόμα καλύτερη, αλλά είναι δύσκολο, καθώς η ομάδα είναι καινούρια. Οι απαραίτητες κινήσεις γίνονται, αλλά χρειάζεται υπομονή». 

Τέλος, ο Βασίλης Γκόλιας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας, ζητώντας του να στηρίξει την νέα αυτή προσπάθεια στα Τρίκαλα

«Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ο ΑΟΤ πάντα είχε κόσμο στο πλευρό της. Γίνεται μία καινούρια προσπάθεια και ελπίζω ο κόσμος να την στηρίξει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep