«Αν μείνει ο κορμός...»

Ο αμυντικός του ΑΟΤ, Βασίλης Γκόλιας ευχήθηκε να μπουν οι Θεσσαλοί από θέση ισχύος στο νέο πρωτάθλημα.

Κάτι καλύτερο αξίζει ο ΑΟ Τρίκαλα σύμφωνα με τον Βασίλη Γκόλια, ο οποίος ευχήθηκε να κρατήσουν οι «κυανέρυθροι» τον βασικό κορμό. Ο αμυντικός της θεσσαλικής ομάδας, ο οποίος κατέγραψε 34 συμμετοχές και είναι πρώτος στη λίστα με ασίστ (13) στο πρωτάθλημα, δήλωσε στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ»:

«Ευχαριστώ την διοίκηση και τον πρόεδρο, τους προπονητές που με εμπιστεύτηκαν όπως επίσης και τον κόσμο των Τρικάλων που στάθηκε στο πλευρό μας. Εύχομαι η χρονιά να κλείσει με νίκη την Κυριακή και από κει και πέρα να πάνε όλα καλά για την επόμενη μέρα. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα αξίζει το καλύτερο, έχει δυναμική και πιστεύω πως αν παραμείνει ο κορμός στο νέο πρωτάθλημα θα μπούμε από θέση ισχύος. Θα ήθελα να παραμείνω στα Τρίκαλα καθώς έμεινα ικανοποιημένος, σίγουρα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα φέτος αλλά κάθε εμπόδιο για καλό».

Στα αγωνιστικά, πλην του Γκόλια, ο οποίος θα λείπει λόγω γάμου, απών θα είναι και ο Γιαννιτσάνης. Αντίθετα, ο Βέρτζος αποθεραπεύτηκε και υπολογίζεται για το ματς της αυλαίας απέναντι στον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep