«8.000 φιλάθλους στη Super League»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για τον ΑΟΤ και αναφέρθηκε επίσης με τα καλύτερα λόγια στους Γιώργο Βαζάκα και Βαγγέλη Βλάχο.

Για τον ΑΟ Τρίκαλα, τον οποίο και παρακολουθεί όποτε έχει χρόνο, μίλησε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δεν ξεχνάει την ομάδα της πόλης καταγωγής του και τη φανέλα της οποίας φόρεσε στο παρελθόν.

Ο Τρικαλινός άσος του Ολυμπιακού μίλησε στον «Fm 100»για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και τόνισε αναφερόμενος στον ΑΟΤ πως αν ανέβει στη Super League τότε θα έχει 7.000-8.000 πιστούς φιλάθλους. Επίσης αναφέρθηκε στους ανθρώπους που τον βοήθησαν στο να φτάσει μέχρι εκεί που είναι, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Γιώργο Βαζάκα και Βαγγέλη Βλάχο, οι οποίοι και τον πίστεψαν. Αναλυτικότερα είπε:

Για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και τον ΑΟΤ: «Ήταν δύσκολα για μένα να φύγω σε τόσο μικρή ηλικία (σ.σ εννοεί την πρώτη φορά που πήγε στο Ρέντη). Ήμασταν πάρα πολλά άτομα και η συμβίωση ήταν δύσκολη και είπα τον πατέρα μου να φύγω γιατί δεν περνούσα καλά, δεν ευχαριστιόμουν το ποδόσφαιρο και από τότε έφυγα, 15,5 χρονών πήγα στην Δήμητρα και μετά πήγα στον ΑΟ Τρίκαλα στην Γ΄Εθνική.

Στην αρχή δεν έπαιζα τόσο αλλά ήταν ένας προπονητής που με πίστευε και δούλευε σε μένα πάνω και θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά, ο Γιώργος Βαζάκας. Μετά έφυγε αυτός. Ήρθαν άλλοι προπονητές. Έπαιξα κάποια παιχνίδια αλλά περίμενα περισσότερα. Ήταν δύσκολη χρονιά και εγώ ήμουν πολύ μικρός για αυτή την κατηγορία αλλά προσπαθούσα και έδινα το καλύτερο για την ομάδα, συνδυάστηκε με την άνοδο στην Β΄Εθνική και εγώ μετά πήγα στον Αστέρα Τρίπολης.

Εννοείται (για τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε ο Βαζάκας), τότε μιλούσα με τα Τρίκαλα για να υπογράψω και με πήρε προσωπικά ο ίδιος , με είχε δει σε μια προπόνηση δεν είχα υπογράψει ακόμη, είχα πάει να δοκιμαστώ και μου μίλησε μου είπε θέλω να είσαι στην ομάδα , θα σε βοηθήσω πάρα πολύ, θα δουλέψεις μαζί μου και αυτά τα λόγια τα έκανε αλλά μετά έφυγε, ήρθαν άλλοι προπονητές.

Τον ΑΟ Τρίκαλα τον παρακολουθώ όποτε μπορώ και έχω χρόνο. Πιστεύω θα είναι καλό για την πόλη μια ομάδα με τόσο πολύ κόσμο, βλέπουμε άλλες ομάδες στην Α΄ Εθνική να μην πω ονόματα έχουν λίγο κόσμο στο γήπεδο εγώ πιστεύω ότι αυτή η ομάδα αν καταφέρει να ανέβει θα έχει τουλάχιστον 7, 8 χιλιάδες κόσμο και είναι καλό να ανέβει να έρθουν και άλλες ομάδες εδώ να γίνονται ωραία παιχνίδια. Θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο και μόνο όφελος θα έχουν τα Τρίκαλα από αυτό».

Για τα Μετέωρα: Φέτος καλά πήγαν, ξεκίνησαν πάρα πολύ καλά στο τέλος όμως δεν είχαν τόσο καλή ομάδα ώστε να μπορέσουν να ανέβουν , αλλά πιστεύω από του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτεροι και μακάρι να μπει ένας άνθρωπος σωστός και να βάλει κάποια χρήματα γιατί πιστεύω ότι τα Μετέωρα πρέπει να ανέβουν και να μην παίζουν στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία. Από το νομό εκτός από τα Τρίκαλα η Καλαμπάκα είναι μετά αυτή που έχει τον κόσμο και μπορεί να κρατηθεί στην κατηγορία».

Για τον κολλητό του, Γιάννη Μπόμπολα που είναι τερματοφύλακας στο Καστράκι και τον Άκη Αζίζ: «Μάλλον τους βάζω πολλά γκολ και θέλουν να μου κάνουν παρέα να μην τους βάζω (γελάει). Είναι καλός τερματοφύλακας και μακάρι να συνεχίσει έτσι (σ.σ για τον Μπόμπολα).

Για το ποιοι τον βοήθησαν: «Η ακαδημία της Δήμητρας, ο Αποστόλης Γκαραγκάνης και με τον Νίκο Γιαγιάκο με βοήθησαν πάρα πολύ. Μου έδωσαν απόλυτη ελευθερία στο παιχνίδι μου και με έκαναν να αισθανθώ όμορφα και να παίζω ποδόσφαιρο. Όποτε έρχομαι πίνουμε καφέ μαζί με παίρνει τηλέφωνο, χαίρομαι για αυτόν που έχει κάνει μια πολύ καλή ακαδημία και θέλω να πάνε όλα τα παιδάκια εκεί και να ξεκινήσουνε από αυτή την ακαδημία».

Για τις ευκαιρίες που δίνουν οι ομάδες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Ο ΠΑΟΚ είχα μιλήσει τότε αλλά ήμουν πάρα πολύ μικρός και διάλεξα τον Αστέρα για να πάρω πιο πολλές ευκαιρίες. Όχι ότι δεν πίστευα στον ευατό μου αλλά στην Ελλάδα έτσι γίνεται, δύσκολα πιστεύουν ένα πιτσιρικά σε μικρή ηλικία. Πήγα στον Αστέρα. Ο Βαγγέλης Βλάχος με πίστεψε πάρα πολύ, ισχύει το ίδιο με τον Βαζάκα. Έκανα μια ομιλία μαζί του και υπέγραψα γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα με βοηθήσει».

πηγή: goaltrikala

Last modified onΠέμπτη, 11 Μάιος 2017 13:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep