«Μας στοίχησε η έλλειψη υπομονής»

Ο πρώην αρχηγός του ΑΟΤ, Κώστας Ζαφείρης, μιλά για την φετινή πορεία της ομάδας

Ο Κώστας Ζαφείρης, όχι μόνο έχει υπερασπιστεί κατά το παρελθόν με μεγάλη επιτυχία τα γκολπόστ των Τρικάλων, αλλά έχει τιμήσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας, σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Έτσι, η γνώμη του νυν τεχνικού του Διγενή Νεοχωρίου, έχει πάντα ξεχωριστή άποψη.

Ο Ζαφείρης, αφού τόνισε πως δεν έχει σταματήσει στιγμή να παρακολουθεί την πορεία του ΑΟ Τρικάλων, στάθηκε στην έλευση του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία και λειτούργησε ευεργετικά, μίλησε για τα λάθη που έχουν γίνει φέτος και στερούν από  τον ΑΟΤ το δικαίωμα εισόδου στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ελπίδα του η πρώην ομάδα του να καταφέρει του χρόνου να πανηγυρίσει την άνοδο στα σαλόνια της Super Leagie.

Αναλυτικά:

«Πάντα παρακολουθώ την ομάδα του ΑΟΤ… Αυτή είναι η ομάδα μας και προσωπικά βίωσα πολλά μέσα σε αυτά τα αποδυτήρια. Φέτος έγιναν πολλές αναταράξεις στην αρχή μέχρι να βρει τα πατήματα της ομάδα. Τώρα βλέπουμε αυτό το σερί και το ωραίο ποδόσφαιρο και θεωρώ πως βοήθησε η έλευση του κ. Αμανατίδη τόσο τακτικά όσο και ψυχολογικά. Οι ομάδες όμως χρειάζονται υπομονή… και αυτό πιστεύω ότι μας στοίχησε και φέτος. Ελπίζω από αυτά τα λάθη μας να μάθουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Αν δε μας βγει η άνοδος φέτος, ελπίζω να μας βγει του χρόνου».

Πηγή: goaltrikala.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 05 Μάιος 2017 15:37

1 comment

  • Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι
    Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι Παρασκευή, 05 Μάιος 2017 17:12 Comment Link

    όχι μόνο η υπομονή. Γιατί οργάνωση υπήρχε;; Οταν αλλάζεις μέσα σε 1,5 χρόνο 4 κορμούς ποδοσφαιριστών είναι καλό;;;; Ο Γυαλιάς ευθύνεται. πείτε το. μην φοβαστε. Ο ανθρωπος δεν έχει ιδέα απο μπάλα και νομίζει ότι μόνο το χρήμα σε κάνει ανταγωνιστικό

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep