«Στο πλευρό του Γιαλιά»

Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης μιλά για την επόμενη ημέρα στα Τρίκαλα

Ο ΑΟ Τρίκαλα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, όπως δείχνει το σερί νικών που τον φέρνει στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμο του ΟΦΗ. Βάση των επιτυχιών, φυσικά, δεν είναι άλλη από την οικονομική σταθερότητα της ΠΑΕ, υπό την ηγεσία του Χρήστου Γιαλιά και την χορηγία του Δημήτρη Μπαταγιάννη. Μάλιστα, φήμες θέλουν τον τελευταίο να… βγαίνει μπροστά από την νέα σεζόν, αναλαμβάνοντας, ουσιαστικά, τα ηνία του συλλόγου.

Ο ίδιος, με δηλώσεις του στο «Trikalascore», ξεκαθάρισε πως τον συνδέει στενή φιλία με τον νυν μεγαλομέτοχο, Χρήστο Γιαλιά και όσο ο ίδιος συνεχίζει στην ομάδα, θα είναι στο πλευρό του, όπως συμβαίνει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα Τρίκαλα.
Αναλυτικά: 

«Η τελική απόφαση θα είναι του Χρήστου Γιαλιά. Εγώ είμαι φίλος με το Χρήστο και εάν συνεχίσει θα συνεχίσω να είμαι μαζί του  όπως είμαι άλλωστε από την πρώτη μέρα που ήρθε στα Τρίκαλα.

Τον Χρήστο Γιαλιά τον θέλεις στο πλευρό σου γιατί είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα.  Από εκεί και πέρα ο κ. Γιαλιάς θα είναι εκείνος που θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του, εάν η ομάδα θα αλλάξει διοίκηση ή εάν ο ίδιος θα παραμείνει με κάποιον άλλο συμπαίκτη. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και εν συνεχεία θα ενημερωθείτε για όλα. Οικονομικά πάντως, δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Ο Α.Ο.Τρίκαλα θα περπατήσει και θα περπατήσει καλά και τη νέα σεζόν.

Ο πήχης στην ομάδα των Τρικάλων είναι πάντοτε πολύ ψηλός, ειδικά εάν είσαι Τρικαλινός. Πρέπει να είσαι συνεπής σε όλα, ειδάλλως θα ξεφτιλιστείς. Εγώ είμαι Τρικαλινός και στην πόλη αυτή θα γεράσω, οπότε εάν μπω στην ομάδα θα είμαι σίγουρος ότι μπορώ να περπατήσω το τρένο, αλλιώς δεν πρόκειται να το κάνω. Η ομάδα τη νέα σεζόν θα πάει τρένο στη Football League,όσο δύσκολη και αν είναι η κατηγορία. Με λίγες αλλαγές και κάποιες ποιοτικές προσθήκες και κυρίως με σωστή οργάνωση που είναι το πιο βασικό κομμάτι».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 04 Μάιος 2017 10:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep