Με στόχο το ρεκόρ

Τα Τρίκαλα... γράφουν ιστορία απέναντι στον Αιγινιακό

Αντίστροφα για την επίτευξη ενός ιστορικού ρεκόρ μετρούν άπαντες στα Τρίκαλα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (23/04) απέναντι στον Αιγινιακό, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη μετρά 10 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (εννιά στο χορτάρι και μία στα… χαρτιά, απέναντι στον Πανθρακικό), ισοφαρίζοντας το προ επταετίας ρεκόρ της ομάδας, που με τις 10 διαδοχικές νίκες που είχε πετύχει, είχε καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της ανόδου, από την Γ’ στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Φέτος, η άνοδος, λογικά, θα παραμείνει «όνειρο» για τους ανθρώπους των Τρικάλων, καθώς έχουν την ατυχία να πέσουν πάνω στους Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία, Άρη και ΟΦΗ που πάνε επίσης… τρένο, διεκδικώντας τα δύο εισιτήρια, όμως αυτό δεν μειώνει καθόλου την επιτυχία της ομάδας τους.

Όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό απέναντι στον Αιγινιακό, τα Τρίκαλα αναμένεται να στηριχθούν στην «ατσάλινη» άμυνα τους, που στα προηγούμενα 9+1 νικηφόρα παιχνίδια, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ!

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 23 Απρίλιος 2017 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep