«Όπως το σχεδιάσαμε»

Ο Σήφης Μωυσίδης στάθηκε στην αμυντική λειτουργία και τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τρίκαλα.

Ο συνεργατης του Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα, Σήφης Μωυσίδης μίλησε για την αμυντική λειτουργία των «κυανέρυθρων» μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Αναλυτικά είπε:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τη δική μας ομάδα. Παίζαμε ένα τοπικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία έχει μεγάλη ανάγκη βαθμών. Το παιχνίδι εξελίχθηκε για εμάς όπως το σχεδιάσαμε. Βάλαμε νωρίς γκολ, μπορέσαμε και βάλαμε και δεύτερο γκολ και έτσι τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για εμάς. Η ομάδα μας συνεχίζει να έχει ένα μεγάλο χαρακτηριστικό που είναι η αμυντική της λειτουργία και η μεγάλη αυτοσυγκέντρωση των παικτών. Οι παίκτες μας συνεχίζουν για ένατο παιχνίδι να μην δέχονται γκολ και αυτό είναι νομίζω που μας δίνει και την ηρεμία και τις νίκες.

Επιθετικά έχουμε ικανούς παίκτες που μας δίνουν το γκολ και έτσι η ομάδα μπορεί και συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Πιστεύω όταν τα παιχνίδια είναι νικηφόρα εμείς οι προπονητές πρέπει να είμαστε περισσότερο ταπεινοί. Να μην λέμε πολλά λόγια και έτσι θα κάνουμε και εμείς. Συνεχίζοντας τη δουλειά μας και όπου μας βγάλει. Λόγω των γιορτών να ευχηθώ καλή Ανάσταση σε όλους και να γυρίσουμε όλοι με υγεία και στην Αναγέννηση που έχουμε κάνει και εμείς εδώ πέρα και έχουμε και κάποια επαφή με τον κόσμο της να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της. Καλή συνέχεια».

Πηγή: goaltrikala.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep