«Σαν πρωταθλητές»

Ο Περικλής Αμανατίδης έκανε λόγο για κατάθεση ψυχής από τους παίκτες των Τρικάλων.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών χαρακτήρισε τη νίκη κόντρα στη Σπάρτη έως την πιο δύσκολη που έχει πετύχει με εκείνον προπονητή η τρικαλινή ομάδα, ενώ σχολίασε και το επερχόμενο θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αναλυτικά ο Αμανατίδης δήλωσε μετά το 1-0 επί της Σπάρτης:

«Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Σήμερα κάναμε κατάθεση ψυχής. Πιστεύω ότι ήταν μια εμφάνιση, η οποία είχε το άγχος και την αγωνία σα να ήτανε το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί οι παίκτες αφού έβγαλαν ένα καταπληκτικό σερί, ένα ανεπανάληπτο σερί με τρία ντέρμπι στην σειρά, ουσιαστικά με την διακοπή χάσανε την αγωνιστικότητα τους για 15 μέρες και μετά από 7 νίκες επανήρθαν και ξανά έκαναν νίκη.

Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νίκη και το πιο δύσκολο ματς. Ήταν μια εμφάνιση που τα είχε όλα. Επιθέσεις και από τις δύο πλευρές. Είχε κερδισμένη κόκκινη, είχε γκολ. Είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Είχε μεγάλη κατοχή. Χάσανε οι παίκτες μας πολλές ευκαιρίες δεν είναι μια ομάδα που χάνει ευκαιρίες ή δεν είναι εύκολη στο γκολ, έχουμε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Σήμερα έβαλε γκολ. Έχουμε 2ο περιφερειακό σκόρερ τον Γιαννιτσάνη με πολύ υψηλά ποσοστά. Και είμαστε περήφανοι για την επιθετική μας ικανότητα. Η ομάδα μας έδειξε όταν θέλει κάτι το πετυχαίνει. Και σήμερα μετράει αυτό, ακόμη μια φορά συγχαρητήρια σήμερα παίξανε σαν πρωταθλητές.

Δεν έγινε κάτι στην αποβολή μου. Διαμαρτυρήθηκα ότι είχε πολλές διακοπές το παιχνίδι, δεν μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Είχαμε πολλά πεσίματα, διακοπές. Τον γηπεδούχο που έχει ρυθμό και κατοχή δεν τον συμφέρει».

Για το ματς της Τετάρτης με την Αναγέννηση:

«Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι που έχει τα στοιχεία ενός τοπικού ντέρμπι. Θα του δώσουμε πολύ μεγάλη σημασία, θα ξεκουραστούμε και την Τετάρτη νομίζω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep