«Βιάστηκαν να μας πουν αποτυχημένους»

Απαντήσεις έδωσε ο ΑΟ Τρίκαλα με τη νίκη (1-0) στο Ηράκλειο όπως δήλωσε ο Περικλής Αμανατίδης.

Νίκη... απαντήσεων προς όσους βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα αποτυχημένη χαρακτήρισε αυτή απέναντι στον ΟΦΗ ο Περικλής Αμανατίδης. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς για μας κόντρα στον ΟΦΗ που ήταν σε καλό μομέντουμ. Ο ΟΦΗ είχε πρωτοβουλία, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι. Μας πίεσε χαμηλά και ψηλά, αλλά είχαμε την ηρεμία και τα καταφέραμε. Αρχίσαμε και πιστέψαμε μετά το 0-1 οτι θα φύγουμε με κάποιο καλό αποτέλεσμα. Κάναμε άψογη διαχείριση στο ματς Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Κάποιοι βιάστηκαν να μας χαρακτηρίσουν αποτυχημένους, αλλά εμείς δώσαμε απαντήσεις. Μένουν πολλές αγωνιστικές ακόμα και όλες οι ομάδες θα κάνουν τον αγώνα τους. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και πάμε βήμα βήμα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε».

Πηγή: gentikoule.gr

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2017 20:05

1 comment

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017 21:02 Comment Link

    μπορει να χάθηκε φετος η ανοδος,αλλά η συνέχεια των καλών εμφανήσεων και η καταληηψη μιας θέσης στην 1η 4αδα βάζουν υποθήκη οτι του χρόνου ίσως έρθει η πολυπόθητη άνοδος,ο ΑΟΤ πλήρωσε το άσχημο ξεκίνημά του και μερικά αναπάντεχα αποτελέσματα στην διάρκεια του πρωταθλήματος,σημειωτεόν δε ότι εδώ και 1 μήνα παίζει την καλύτερη μπαλλα της κατηγορίας,όσο για τον ΟΦΗ καλό θα είναι να μαζέψει τα κομμάτια του,να μην ψάχνει αν ο τάδε παίκτης των Τρικάλων η της Λαμίας έχει Ελληνικό η και Αλβανικό διαβατήριο, με νεο ρόστερ και τεχνικό τιμ, να φτιάξει μια ομάδα ανταγωνιστική για του χρόνου γιατί φέτος δεν βλεπόταν και ειδικά στα μεγάλα και κρισιμα παιχνίδια,

    Κωνσταντίνος Αγ.Δημήτριος

    Υ.Γ σεβόμενος πάνω απο όλα τις χιλιάδες των οπαδών του που δεν τρώνε κουτόχορτο οπως νομίζουν οι διοικούντες αλλά και την ιστορία του ,να αποσύρει την ένστασή τουεις βάρος δίκαιη ΄η άδικη εις βάρος της Λαμίας, γιατί με 15 βαθμούς διαφορά από τους 2 πρώτους και με ομάδα επιεικώς μέτρια ,αυτές οι κινήσεις μόνο γελια προκαλούν

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep