«Νέοι στόχοι»

Ο Περικλής Αμανατίδης δήλωσε ότι δεν έχει δει καμία αποχώρηση από την ημέρα που ανέλαβε τα Τρίκαλα.

Νέους στόχους βάζει με τον ΑΟ Τρίκαλα ο Περικλής Αμανατίδης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα «trikalascore» και τόνισε ότι η παρουσία του θα εγγυηθεί το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, απάντησε διπλωματικά στην ερώτηση αν θα υπάρξουν νέες αποδεσμεύσεις. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έρχομαι σε μία φάση στην ομάδα, η οποία από τη μία είναι δύσκολη και από την άλλη ευχάριστη πρόκληση. Θα δώσω μία πολύ μεγάλη μάχη με τους παίκτες για να πετύχουμε κάποιους καινούριους στόχους που έχει πάντα δικαίωμα να βάζει μια ομάδα. Έχουμε δικαίωμα παρότι είμαστε στη μέση της βαθμολογίας. Έχουμε και την υποχρέωση να πατάμε στη γη».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Υπάρχει ποιότητα. Είναι πράγματι καλοί παίκτες, όμως στις ομάδες και στο ποδόσφαιρο, γι' αυτό και είναι μαγικό, πρέπει να συνδυάζεται μαζί με προσπάθεια, μαχητικότητα, με πολλά πράγματα και αυτά να μη σταματάνε ποτέ. Θέλει αυτοσυγκέντρωση, πίστη και ένα πλάνο που να το πιστεύεις.

Όσο και αν υπάρχει η πίεση των αποτελεσμάτων είμαστε υποχρεωμένοι να χτίσουμε κάποια πράγματα και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη. Η δίκη μου παρουσία θα εγγυηθεί αυτό το πράγμα».

Για το ενδεχόμενο νέων αποδεσμεύσεων:

«Εγώ έχω βρει ένα συγκεκριμένο ρόστερ. Δεν έχω δει καμία αποχώρηση».

Για το ματς με τον Πανσερραϊκό:

«Πρέπει να ανταποκριθούμε στις συνθήκες ενός δύσκολου παιχνιδιού. Αν η συγκέντρωσή μας είναι σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, θα είναι ικανή ίσως να μας κάνει να χαμογελάσουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Είναι δύσκολο. Οι ομάδες είναι καλές, έχουν ένα επίπεδο όλες. Σημασία έχει εσύ τι έχεις σχεδιάσει να κάνεις. Η περσινή ήταν μία καλή χρονιά για τα Τρίκαλα. Η φετινή δείχνει να μην ξεκίνησε τόσο καλά, όμως έχει όλα τα φόντα και τη δυναμική - ο κόσμος, η πόλη, το γήπεδο, ο νομός, η διοίκηση - ώστε να ξεφύγουν από αυτή την κατάσταση. Νομίζω ότι αυτό θα γίνει. Ακούω μία πρόταση κλισέ ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει. Πρέπει να γίνει, πρέπει να προγραμματιστεί για να γίνει».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΠέμπτη, 02 Μάρτιος 2017 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep