Κάνει τον χειμώνα... καλοκαίρι

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος τον Ιανουάριο το ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα αναμένεται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Η χειμερινή περίοδος των μεταγραφών προσφέρεται για διορθωτικές κινήσεις. Οι ελεύθεροι είναι σαφώς λιγότεροι, όπως και το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενίσχυσης, όμως κάποιες ομάδες δεν διστάζουν να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι μία από αυτές, καθώς όπως πέρυσι, έτσι και φέτος οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του θα είναι πολλές.

Πριν ξεκινήσει επίσημα η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα οι Θεσσαλοί έλυσαν τη συνεργασία τους με τους Ράσιτς, Ίλιτς, Χασομέρη, Πελίνκου, Στογιάνοβιτς, Μίνγκα, Παπαδόπουλο, Σερζίνιο και Νιάρο, ενώ έως τώρα έχει αποκτηθεί ο τερματοφύλακας, Χρήστος Αθανασόπουλος.

Παρόμοια η κινητικότητα των Τρικάλων και πέρυσι τον χειμώνα. Συγκεκριμένα, αποχώρησαν τότε από το ρόστερ οι Γκονζάλες, Ρομανόφ, Ρεπετσάς, Βανγκέλι, Κωνσταντινίδης, Φλιούκας, Μακρίδης, Σικαλιάς, Παπαργυρίου, Βάσκεζ και το αντίθετο δρομολόγιο έκαναν οι Ντόικιτς, Κοντοδήμος, Φλίγκος, Σαρακατσάνος, Στουρνάρας, Ναβάρο, Γουάτο, Σερζίνιο, Βρούτσινα και Φαγιέ.

Από τις 10 περσινές προσθήκες τον Ιανουάριο μόλις δύο έμειναν μέχρι τώρα στους «κυανέρυθρους». Ο λόγος για τον Σαρακατσάνο και τον Σερζίνιο, με τον Πορτογάλο να αποχωρεί πριν λίγες ημέρες.

Last modified onΚυριακή, 25 Δεκέμβριος 2016 12:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep