«Ξέρω πότε είναι ανθρώπινο λάθος»

Δηλώσεις με νόημα από τον προπονητή των Τρικάλων, Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα, Γιώργος Γεωργιάδης, δεν θέλησε να πει πολλά για τη νίκη (3-0) της ομάδας του επί του Πανθρακικού. Θέλησε να αναφερθεί σε διαιτησίες άλλων αγώνων, λέγοντας ότι ξέρει πότε ένα λάθος είναι ανθρώπινο και πότε όχι. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είδαμε ότι στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό η ομάδα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, είχαμε αγωνιστικό προσανατολισμό και φύγαμε εύκολα νικητές. Αλλά μιας και τελειώνει ο χρόνος θα ήθελα να κάνω έναν απολογισμό. Με εξαίρεση στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αγροτικό Αστέρα, στα υπόλοιπα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η ομάδα του ΑΟΤ ήταν ανώτερη.

Αυτό σημαίνει ότι αν συνεχίσουμε έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μην φτάσουμε στο ζητούμενο που είναι οι βαθμοί. Είχαμε πρόβλημα στα δυο παιχνίδια με Άρη και Λαμία με τους διαιτητές. Έχω χρόνια στα γήπεδα και ξέρω πότε ένα λάθος είναι ανθρώπινο και πότε όχι. Δεν θέλω να πω την άποψη μου γι’ αυτό.

Εκείνο όμως που τονίζω είναι ότι μέσα από την δουλειά θα έρθουν οι βαθμοί. Οι μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι στην λογική να προσθέσουν πράγματα στην ήδη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει. Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα και στον συνάδελφο του Κώστα Βασιλακάκη, ο οποίος είναι εξαιρετικός ως προπονητής και ως άνθρωπος».

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep