«Καλύτεροι με ΟΦΗ»

Ισοπαλία αυτοπεποίθησης χαρακτήρισε ο Γιώργος Γεωργιάδης αυτή του ΑΟ Τρίκαλα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Για την ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος, που διατήρησε ελπίδες πρόκρισης στους «16» μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα σημείωσε ότι το αποτέλεσμα αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στους Θεσσαλούς και σημείωσε ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερη στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά ανέφερε:

«Παρόλο που πάντα εμείς οι προπονητές ζητάμε το κάτι παραπάνω, είμαι ευχαριστημένος γιατί παίζαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά είχαμε απέναντι μας μία μεγάλη ομάδα. Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα, όπως όλων των ομάδων της Football League.

Πιστεύω όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες προκλήσεις, όπως ο ΠΑΟΚ, θέλεις να δείξεις το καλύτερό σου εαυτό. Αυτό που καταλαβαίνω φέτος είναι ότι οι ομάδες της Football League είναι πολύ ενισχυμένες και γι’ αυτό βλέπετε αυτά τα αποτελέσματα με ομάδες της Super League».

Για την κακή απόδοση του ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω ήμασταν πολύ οργανωμένοι, πολύ καλά στημένοι μέσα στο γήπεδο, χωρίς να αφήνουμε χώρους. Οι γραμμές μας ήταν πολύ κοντά και αυτό ήταν που δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά φέτος, χωρίς μάλιστα να κάνει κάποια φάση. Δεν θυμάμαι τον τερματοφύλακά μας να έπιασε την μπάλα. Παρόλο που είναι μία ομάδα που κάνει φάσεις στα παιχνίδια της.

Είναι παιχνίδι που φέρνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, κάτι που δεν είχαμε μετά τα πρώτα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είμαστε ομάδα που ξεκίνησε με φιλοδοξίες τη χρονιά και πιστεύω μετά από αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τη νίκη κόντρα στον Αχαρνιακό, στην 4η αγωνιστική θα είμαστε καλύτεροι».

Last modified onΣάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 11:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep