«Τον καλύτερό μας εαυτό»

Ο Στέλιος Λαμπάκης αναφέρθηκε στο κίνητρο των ποδοσφαιριστών του ΑΟΤ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Για το παιχνίδι της Πέμπτης (01/12) με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο μίλησε στην ιστοσελίδα του ΑΟ Τρίκαλα ο Στέλιος Λαμπάκης. Ο ποδοσφαιριστής της θεσσαλικής ομάδας σημείωσε ότι το κίνητρο είναι ισχυρό και τόνισε ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Η πρώτη νίκη ήρθε το Σάββατο για το πρωτάθλημα, τώρα ακολουθεί ο αγώνας κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, πώς το αντιμετωπίζετε το παιχνίδι αυτό;

«Ήρθε η πρώτη νίκη για την ομάδα και ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε ευνοϊκά, αφού έχουμε υψηλούς στόχους και τη δυνατότητα να τους πετύχουμε. Τώρα ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι μεγάλη ομάδα, όπως μεγάλη ομάδα είναι και τα Τρίκαλα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο».

Απέναντι στον ΠΑΟΚ το κίνητρο είναι ισχυρό;

«Όπως είπα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Έτσι το κίνητρο είναι ισχυρό, αφού και εμείς θέλουμε να δείξουμε τις ποδοσφαιρικές μας αρετές, σ’ έναν αγώνα που ξέρουμε ότι θα υπάρχει μεγάλη παρουσία φιλάθλων. Δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Last modified onΤρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep