Πέντε στο Μεγαλοχώρι

Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε 5-0 των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου.

Χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στο φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής (11/1) με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε 5-0 και έτσι η τεχνική ηγεσία μπόρεσε να διατηρήσει σε αγωνιστικό ρυθμό τους ποδοσφαιριστές εν μέσω της διακοπής.

Σκόρερ για τους «κυανέρυθρους» χρίστηκαν οι Νικολακάκης, Παπαπαναγιώτου, Μπαϊκαρά, Μίνγκας και Στογιάνοβιτς. Στο 29' ο Νικολακάκης άνοιξε το σκορ με σουτ και το 2-0 έγινε με κεφαλιά του Παπαπαναγιώτου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπαϊκαρά στο 33'. Ο Τούρκος μέσος στο 42' με δυνατό σουτ βρήκε δίχτυα, ενώ στο 51' ο Ράσιτς έδωσε την ασίστ στον Μίνγκα για το 4-0. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88' ο Στογιάνοβιτς με πέναλτι.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ: Θεολόγης, Νασιάκος, Τσιγάρας, Ρόμπος, Καραστέργιος, Αετόπουλος, Φλιούκας, Σκόνδρας, Γόρδιος, Τεντολούρης, Νάκου. Έπαιξαν και οι: Μανωλικίδης, Μουρίκης, Γρατσάνης, Κεχαγιάς και Ψύρρας.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος, Νικολακάκης, Γκόλιας, Παπαπαναγιώτου, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς, Σερζίνιο, Γιαννιτσάνης. Έπαιξαν και οι: Βουτσελάς, Λαμπάκης, Νιάρος, Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Καρίκι, Στογιάνοβιτς, Στεφάνοβιτς, Μίνγκας (78’ Χιουσάι), Ράσιτς (78’ Ίλιτς), Δουκάκης.

Last modified onΠαρασκευή, 11 Νοέμβριος 2016 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep