«Αυτό με ανησυχεί»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης εξέφρασε την ανησυχία του για την ευκολία με την οποία δέχεται γκολ ο ΑΟΤ.

Μετά το νικηφόρο (3-1) παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα, Γιώργος Γεωργιάδης, ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ καλύτερο ποιοτικά φιλικό σε σχέση με αυτό που δώσαμε πριν από 15-20 μέρες. Εμείς ήταν φανερό ότι ήμασταν βελτιωμένοι και στα τρεξίματα και στον τρόπο παιχνιδιού. Θέλουμε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στην άλλη κατηγορία.

Φτιάξαμε όμορφους συνδυασμούς, πετύχαμε ωραία γκολ και είχαμε και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Δεν με ανησυχεί αυτό. Αυτό που με ανησυχεί είναι χωρίς ο αντίπαλος να κάνει πολλές φάσεις, δεχόμαστε γκολ. Δεν θυμάμαι σε κανένα από τα τρία φιλικά που είμαι εδώ να έχει κάνει απόκρουση ο τερματοφύλακάς μας. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια για τη διάθεση και τη νοοτροπία τους. Να πάρουν αυτοπεποίθηση μέσα από αυτά τα παιχνίδια για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».

-Θεωρείτε ότι το πρόβλημα με τα γκολ που δέχεται η ομάδα θα βελτιωθεί με τη δουλειά ή θα χρειαστεί ενίσχυση;
«Αυτό που λέω είναι ότι χωρίς να φτιάχνει ευκαιρίες ο αντίπαλος δεχόμαστε γκολ. Δεν θα χρειαστεί ενίσχυση. Αυτούς τους παίκτες έχουμε, αυτούς θα στηρίξουμε για να βελτιωθούμε και σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε έμπειρους και νέους παίκτες και θα είμαστε καλοί».

Last modified onΚυριακή, 09 Οκτώβριος 2016 00:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep