«Μας… κουράζει η αναμονή»

Διάθεση βγάζουν οι παίκτες του ΑΟΤ στις προπονήσεις, παρά την κούραση από την αναμονή

Η αβεβαιότητα της έναρξης του πρωταθλήματος έχει κουράσει τους παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα, οι οποίοι όμως δείχνουν διάθεση στις προπονήσεις. Ο αρχηγός του ΑΟ Τρίκαλα Ζήσης Κατσαντώνης με δηλώσεις του στο Ράδιο Τρίκαλα 103,5 επισήμανε πως όλοι στην ομάδα προσπαθούν να προσαρμόσουν το πρόγραμμα προετοιμασίας μέχρι τη σέντρα. Πάντως στο φιλικό με την Αναγέννηση ο Κατσαντώνης θεωρεί πως οι φίλαθλοι θα δουν διαφορετική εικόνα από τον ΑΟΤ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κατσαντώνη:

«Η ομάδα προετοιμάζεται για πρωτάθλημα. Κάθε μέρα που περνά είμαστε όλο και πιο κοντά στην έναρξη αλλά το ότι δεν έχουμε ημερομηνία… μας κουράζει. Παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν πολύ δύσκολο έργο για να προσαρμόσουν τη δουλειά τους σε αυτό που έρχεται μπροστά τους. Η αναμονή αυτή κουράζει όσο δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε και το ματς του Κυπέλλου στο οποίο υπάρχει μια δικαστική εκκρεμότητα. Εάν δεν τακτοποιηθεί αυτή… τότε και αυτό το ματς είναι στον αέρα», ανέφερε αρχικά.

Παρά την ταλαιπωρία των αναβολών όμως ο Ζήσης Κατσαντώνης βεβαίωσε πως διάθεση στις προπονήσεις υπάρχει: «Τα παιδιά έχουν διάθεση στις προπονήσεις, προσπαθούν να ξεπεράσουν οτιδήποτε τους απασχολεί και αυτό θα πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο. Έχουμε κάνει έναν γύρο φιλικών αγώνων αλλά οι παίκτες δουλεύουν».

Τέλος, για το φιλικό ματς του Σαββάτου με την Καρδίτσα ανέφερε: «Η γεωγραφική μας θέση είναι τέτοια που οι άλλες ομάδες χιλιομετρικά είναι μακριά μας. Εμείς μιλήσαμε με αρκετές ομάδες οι οποίες όμως δεν ήθελαν να απομακρυνθούν από την έδρα τους. Εμείς αντίθετα θέλαμε να δώσουμε φιλικό στο Στάδιο καθώς δεν δώσαμε αρκετά φιλικά εδώ. Εμείς θέλαμε ένα φιλικό… δε μας ενδιέφερε με ποια ομάδα. Το ματς μάλιστα θα γίνει στις 7 για να μην πέσει πάνω στα παιχνίδια του ερασιτεχνικού. Οι φίλαθλοι θα δουν κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα φιλικά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep