Το εξώδικο του ΑΟΤ (photos)

Το flnews σας παρουσιάζει το εξώδικο του ΑΟ Τρίκαλα με το οποίο ζητήθηκε ο μη ορισμός του αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια.

 

Αποφασισμένη να κινηθεί νομικά για να διαφυλάξει τα συμφέροντά της είναι η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα. Παραμονές της έναρξης της Super League η Βέροια δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και οι Θεσσαλοί - ως έχοντες έννομο συμφέρον - ζήτησαν να μη διεξαχθεί η αναμέτρηση της ομάδας της Ημαθίας με τον Ολυμπιακό, αφού δεν θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό στο ενδεχόμενο τιμωρίας της.

Το flnews εξασφάλισε το εξώδικο που έστειλε η ΠΑΕ στη Super League και, μάλιστα, κοινοποιείται στον υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, την ΕΠΟ και τη Nova. Σε αυτό μεταξύ άλλων ο ΑΟΤ ζήτησε να ενημερωθεί για τις διαδικασίες εγγραφής ως μέλους στη Super League, να ανασταλεί κάθε αγωνιστική συμμετοχή της Βέροιας και δήλωσε:

«Θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον κάθε αρμοδίου δικαστηρίου ή/και αρχής, κατά παντός υπευθύνου που με πράξη ή παράλειψή του προκαλέσει ζημιά στην εταιρεία μας, προς διαφύλαξη των δικαιωμάτων της ομάδας μας ιδίως δε ως προς την αποκατάσταση κάθε θετικής ή/και αποθετικής ζημιάς».

Δείτε το έγγραφο...

ex1

ex2

ex3

ex4

ex5

Last modified onΣάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2016 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep