«Όλοι μαζί για την άνοδο»

Στην ποιότητα του ρόστερ των Τρικάλων και το καλό κλίμα αναφέρθηκε ο Φερέιρα Τζάκσον

Χαρούμενος που βρίσκεται στα Τρίκαλα και διατεθειμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την επίτευξη της ανόδου είναι ο Φερέιρα Τζάκσον. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΟΤ, επισήμανε πως τον κέρδισε ο προπονητής και πως νιώθει ήδη σαν το σπίτι του.

«Τα Τρίκαλα είναι μια πολύ καλή ομάδα, φορμαρισμένη, με καλούς παίκτες. Έχω παίξει αντίπαλος με τον ΑΟΤ και γνωρίζω την ποιότητα και την εμπειρία των ποδοσφαιριστών. Είδα έναν προπονητή όταν ήρθα εδώ που ξέρει μπάλα και καταλαβαίνει. Ήρθα για να βοηθήσω μαζί με τους υπόλοιπους, να ανεβάσουμε την ομάδα και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους των Τρικάλων», ανέφερε αρχικά.

Για τις συνθήκες που συνάντησε στον ΑΟΤ: «Είναι πάρα πολύ ωραία. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ για προπόνηση, τα παιδιά μου φέρθηκαν πολύ καλά και τώρα νιώθω σαν το σπίτι μου».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να βοηθήσω την ομάδα των Τρικάλων που είναι πολύ καλή. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, σαν οικογένεια που είμαστε, να ανεβάσουμε την ομάδα στη Super League. Και εκεί θα την φτάσουμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep