«Όλα θέλουν τον χρόνο τους»

Δεν είναι ακόμα έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τελευταία να βοηθήσουν τον ΑΟΤ

Στα νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε, απέδωσε ο Σταύρος Ψιμουλάκης τη μέτρια εικόνα του ΑΟ Τρίκαλα στο παιχνίδι με τη Λαμία. Ο τεχνικός σύμβουλος των «κυανέρυθρων» σε δηλώσεις του μετά το φιλικό, επισήμανε πως έδωσε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά της ομάδας, που έδειξαν πως ακόμα δεν είναι έτοιμα.

«Σε σχέση με άλλα παιχνίδια, ήθελα να δω σχήματα και τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στην ομάδα. Έδωσα χρόνο και χώρο σε κάποια παιδιά. Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που προσδοκούμε. Φυσικά όλα με τον χρόνο διορθώνονται και έχουμε τον χρόνο να βελτιώσουμε αυτή την εικόνα προς το καλύτερο. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα σήμερα. Πολλά παιδιά δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι. Ένα φιλικό ήταν και μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα δούμε τις αδυναμίες μας κι αν μπορούμε να βελτιωθούμε. Υπάρχει χρόνος, υπάρχει ποιότητα, υπάρχει θέληση. Όταν χτίζεις μια ομάδα και παίρνεις πολλά παιδιά, πρέπει να τα δεις. Δεν θα τα κρίνουμε από ένα φιλικό παιχνίδι και μια μέτρια εμφάνιση. Όλα θέλουν τον χρόνο τους».

Για τους λόγους της μέτριας εμφάνισης, σημείωσε: «Δεν υπάρχει αδιαφορία από τα παιδιά. Στο ποδόσφαιρο είναι αμειβόμενοι επαγγελματίες, ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Μπορεί να υπάρχει κούραση, αλλά δεν έχουμε βρει ακόμα τη συνοχή, γιατί έβαλα πολλά πρόσωπα που παίζουν για πρώτη φορά μαζί. Στα προηγούμενα παιχνίδια έπαιζε η βάση για τον κορμό της ομάδας. Σήμερα έβαλα πολλά παιδιά, τους έδωσα χώρο και χρόνο από την αρχή και δυστυχώς δεν είναι ακόμα έτοιμη η ομάδα ως προς αυτή την σκέψη. Αλλά αυτά πρέπει να τα δούμε τώρα, που είναι φιλικά τα παιχνίδια και δεν στοιχίζουν. Είναι καλοί οι ποδοσφαιριστές, δεν αμφιβάλλουμε, αλλά θέλουν τον χρόνο να προσαρμοστούν στα θέλω της ομάδας και της τακτικής».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep