Με ανατροπή η ΑΕΛ, 2-1 τον ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν 2-1 από την ΑΕΛ σε φιλικό των δύο ομάδων το Σάββατο (7/8).

Οι δύο ομάδες που εξασφάλισαν την περασμένη σεζόν την άνοδο στη Super League, ΑΕΛ και Τρίκαλα, έδωσαν φιλικό το Σάββατο (7/8) στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων. Οι βυσσινί επικράτησαν 2-1, παρότι βρέθηκαν να χάνουν. Στο 17' ο Ροβίθης εκτέλεσε φάουλ, ο Γιαννιτσάνης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Περίπου στο 25' έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα να μην ακούγονται υβριστικά συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια από τους οργανωμένους των Τρικάλων. Ο ΑΟΤ άνοιξε το σκορ στο 38'. Ο Μουμίν έδωσε στον Μίνγκα, αυτός έκανε το σουτ με τον Καβουσάκη να μπλοκάρει. Στην επαναφορά ο Νικολακάκης έκανε σουτ και ο Μασούρας στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-0).

Στο 43' ο Δαμιανάκης ανατράπηκε και η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι. Ο Ροβίθης εκτέλεσε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το 1-1 έγινε στο 88', με δυνατό σουτ από τον Καπό. Στις καθυστερήσεις ο Βαρέλα με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-1 για τξην ΑΕΛ. Στο 93' τα Τρίκαλα έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-2, αλλά ο Δουκάκης δεν νίκησε τον Ξενοδόχοφ.

ΑΟ Τρίκαλα: Παπαδόπουλος, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης, Μίνγκας, Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά. Έπαιξαν και οι: Ίλιτς, Σερτζίνιο, Γκόλιας, Στογιάνοβιτς, Δουκάκης, Λαμπάκης, Γκάσιτς, Χασομέρης, Ράσιτς, Γιδόπουλος

ΑΕΛ: Ντεγκρά (32' Καβουσάκης), Μασούρας, Γκόλιας, Δαμιανάκης, Μανακούσιος, Καπνόπουλος, Καρατάσιος, Ροβίθης, Χοντζάλι, Γιαννιτσάνης, Μαρουκάκης. Έπαιξαν και οι: Ξενοδόχοβ, Βαρέλα, Μονιάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Φάρκας, Καπός, Ουρτάδο, Τζάνης.

Last modified onΚυριακή, 07 Αύγουστος 2016 22:56

1 comment

  • αχ
    αχ Δευτέρα, 08 Αύγουστος 2016 03:22 Comment Link

    Εξασφάλισαν τα Τρίκαλα άνοδο στη Σούπερ Λιγκ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep