«Σίγουρα στην Super League»

Να βοηθήσει με τα γκολ του τον ΑΟ Τρίκαλα να ανέβει κατηγορία θέλει ο Στεβάν Ράσιτς

Ενθουσιασμένος από το περιβάλλον και τους φιλάθλους που συνάντησε στα Τρίκαλα είναι ο Στεβάν Ράσιτς, ο οποίος θέλει να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στη Super League. Ο υψηλόσωμος επιθετικός επισήμανε πως θέλει να σκοράρει για την άνοδο.

«Είναι όλα πολύ καλά και ο σύλλογος και η πόλη καθώς ο κόσμος ζει για το ποδόσφαιρο. Πριν έρθω δεν ήξερα αν είναι όλα καλά. Ήξερα ότι θα αγωνίζομαι σε ομάδα Β’ Εθνικής αλλά δεν περίμενα να βρω τόσο όμορφα πράγματα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και η ομάδα είναι πολύ καλή. Το προπονητικό τιμ δουλεύει μαζί μας σκληρά. Έχουμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο για τις προπονήσεις και στο ξενοδοχείο οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικοί. Θα ήμουν χαρούμενος αν σκοράρω και βοηθήσω την ομάδα μας να πάρει την 1η θέση και την άνοδο για την πρώτη κατηγορία. Θα είμαστε σίγουρα στην Super League με τέτοιο κόσμο», ανέφερε ο Σέρβος φορ.

Κατά τα άλλα, συνεχίζεται για τέταρτη μέρα προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα στο Βώλακα με αρκετά χιλιόμετρα, αλλά και βάρη. Εκτός προπόνησης έμεινε ο νεαρός Τοπτίδης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep