Στις 18/7 η πρώτη του ΑΟΤ

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και την έναρξη συνεργασίας με την Nike.

Λίγες κινήσεις απομένουν ακόμα για τη συμπλήρωση του ρόστερ των Τρικάλων και στην ομάδα «τρέχουν» και τα υπόλοιπα θέματα οργάνωσης ενόψει της νέας σεζόν. Η «πρώτη» του ΑΟΤ θα γίνει στις 18 Ιουλίου στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, με τους παίκτες να μαζεύονται σιγά-σιγά από τις 13/7 για τις καθιερωμένες εξετάσεις.

Η βασική προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα διεξαχθεί στον Βώλακα της Δράμας από τις 24/7 ως τις 4/8. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας με την εταιρία αθλητικής ένδυσης Nike και προαναγγέλθηκε η δημιουργία μπουτίκ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει πως την Τετάρτη 13 Ιουλίου έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι αιματολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας. Το Σάββατο 16 Ιουλίου, ο κ. Ψιμουλάκης θα έχει την 1η συνάντηση γνωριμίας με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Την Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η 1η επίσημη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων με ανοικτές τις πόρτες για τους φιλάθλους.

Επίσης από την Δευτέρα 18 Ιουλίου έως και Παρασκευή 22 Ιουλίου, παράλληλα με τις προπονήσεις, οι “κυανέρυθροι” θα περάσουν από εργομετρικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Η αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Βώλακα Δράμας, θα γίνει την Κυριακή 24 Ιουλίου και η επιστροφή αναμένεται στις 4 Αυγούστου . Η αποστολή θα διαμείνει στο Aloni Resort & Spa.

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ κάνει γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία αθλητικής ένδυσης Nike. Παράλληλα ενημερώνει τους φιλάθλους πως θα δημιουργηθεί μπουτίκ από την οποία θα μπορούν να προμηθεύονται αθλητικό υλικό και αναμνηστικά είδη του αγαπημένου τους συλλόγου και τα οποία θα διατίθενται αποκλειστικά από την ΠΑΕ.

Οποιοσδήποτε άλλoς διαθέσει υλικό που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα της ομάδας μας θα διώκεται ποινικά. Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της μπουτίκ.

Last modified onΚυριακή, 03 Ιούλιος 2016 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep