Στα Τρίκαλα ο Στογιάνοβιτς

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σέρβο μέσο, Φιλίπ Στογιάνοβιτς.

Έναν ακόμα Σέρβο ενέταξε στο ρόστερ του ο ΑΟ Τρίκαλα. Μετά τους Ντάνιελ Γκάσιτς, Αλεξάνταρ Ίλιτς και ο Φιλίπ Στογιάνοβιτς ανακοινώθηκε από τους Θεσσαλούς. Πρόκειται για 28χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη χώρα του με τη Ραντνίκ Σουρντούλιτσα. Τη σεζόν 2015-16 είχε 32 συμμετοχές και 2 τέρματα στην Α' κατηγορία, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2014-15 έπαιξε σε 27 αγώνες και σημείωσε 3 γκολ.

Το απόκτημα του ΑΟΤ έχει παίξει και στη Μάλτα τη σεζόν 2013-14 με τους Νάξαρ Λάιονς (13/1), ενώ προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα των Ντόνι Σρεμ (10), Βόζντοβατς (14), Νόβι Παζάρ (30/1 σε δύο χρόνια), BASK (33/6), Γκλόρια Μπουζάου. Τη διετία 2006-08 είχε 55 συμμετοχές και 7 γκολ με την Όμπιλιτς.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σέρβο μέσο, Φίλιπ Στογιάνοβιτς. Γεννήθηκε στις 19/5/1988 και έχει αγωνιστεί στις ομάδες, Ρέντινγκ, Όμπιλιτς, Βόζντοβατς , Νόβι Πάζαρ, και πέρυσι στην Ράντνικ στην Α’ Σερβίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε: «Άκουσα τα καλύτερα από τον Στεφάνοβιτς για τον σύλλογο, με καλή οργάνωση όπου είχε μια καλή πορεία την περασμένη σεζόν. Για μένα είναι μια νέα εμπειρία. Η Ελλάδα είναι μια ποδοσφαιρική χώρα και θέλω να πετύχω μαζί με τους στόχους της ομάδας που έχουν μπει και είναι υψηλοί. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, αλλά έχω αγωνιστεί σε Ρουμανία και Σερβία. Θα δώσω τα πάντα και ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν».

Last modified onΚυριακή, 26 Ιούνιος 2016 12:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep