«Θα τα χώσει χοντρά»

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης θέλει... 10 Σαρακατσάνους στον ΑΟ Τρίκαλα.

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και το χτίσιμο της νέας ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «TV10» ο Σταύρος Ψιμουλάκης. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε ότι ο στόχος στη Football League θα είναι πρωταγωνιστικός, διαβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος, Χρήστος Γιαλιάς «θα τα χώσει χοντρά» και ζήτησε τη στήριξη όλων.

Το flnews σας παρουσιάζει αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:

-«Οι στόχοι αν πάρουμε ως δεδομένο ότι δεν θα αλλάξει η ομάδα κατηγορία, όλοι ευχόμαστε και προσδοκούμε και για αυτό κυνηγάγαμε την 3η θέση γιατί ανα την Ελλάδα υπάρχουν σωματεία με σοβαρό πρόβλημα. Οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί. Ευχής έργον να παίξουμε Superleague. Αν δεν γίνει αυτό θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β' Εθνική. Αυτός είναι ο στόχος του προέδρου».
-«Βρήκα παράξενους χαρακτήρες όταν ήρθα. Κάποιοι δεν μπορούσαν τα γκάζια, έκαναν... αβαβά. Όσοι έπρεπε να φύγουν, έπαιρναν τα μπογαλάκια τους και έφευγαν».
-«Εμείς χάσαμε πόντους στα Χανιά και η Κέρκυρα τους πήρε χωρίς να παίξει. Ό,τι πόντο πήρε ο ΑΟΤ, μάτωσε, τον πήρε παλικαρίσια».
-«Στα Χανιά μας σφύριξαν τέσσερις διαιτητές από την Κρήτη. Δεν μου αρέσουν τα κάλπικα σφυρίγματα, όπως δεν αρέσουν στον Μονεμβασιώτη και τον Παπαϊωάννου».
-«Θα τα χώσει χοντρά φέτος ο Γιαλιάς, αυτό είναι δεδομένο».
-«Εγώ μαζί με τον πρόεδρο αποφασίσαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό».
-«Ζητάμε παίκτες με μέταλλο και αξίες. Όλοι θα είναι από το πάνω ράφι».
-«Η 3η θέση δεν είναι αποτυχία».
-«Ο Γιαλιάς πήρε φέτος 30 χιλιάρικα από χορηγίες. Πρέπει οι τοπικοί φορείς να τον στηρίξουν».
-«Το ρόστερ θα αποτελείται από 26-27 παίκτες μαζί με τους Βουτσελά, Τοπτίδη και τους Τσαβαλά, Καρίκι, Χριστοδουλόπουλο που προωθήθηκαν».
-«Μακάρι να είχα 10 Σαρακατσάνους. Ο χαρακτήρας του με βοηθάει να χτίσω πολύ πιο γρήγορα».
-«Το πούλμαν θα το πάρει η Κ19 και ο πρόεδρος θα φέρει άλλο για τους μεγάλους».
-«Η προετοιμασία μπορεί να γίνει και στο εξωτερικό. Δεν έχει κολλήματα ο πρόεδρος να πάμε Αυστρία ή Ολλανδία».
-«Ήρθε ένα παιδάκι από Καρδίτσα του 2001. Σπάνιο ταλέντο. Φορτούνης και κάτι παραπάνω ηλικιακά για το σωματότυπο και το ταλέντο του. Θα το πάρουμε».

Last modified onΤετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 12:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep