«Εμείς όχι όπως η Κέρκυρα»

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης δήλωσε ότι τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να πάθουν... ζημιά από τη Ζάκυνθο. Αιχμές για την Κέρκυρα.

Μετά τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Ζάκυνθο, ο τεχνικός των Τρικάλων, Σταύρος Ψιμουλάκης, παραδέχτηκε ότι στο τέλος η αντίπαλος θα μπορούσε να είχε κατακτήσει την ισοπαλία. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αφήσει αιχμές για την Κέρκυρα, ενόψει του προσεχούς αγώνα με τον ΑΟΧ: «Θα παίξουμε το παιχνίδι μέσα στις γραμμές και όχι όπως το έπαιξε η Κέρκυρα».

Ο Ψιμουλάκης ανέφερε: «Δεν φαινόταν ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες στο παιχνίδι αφού είχαμε τον έλεγχο, οι γραμμές μας ήταν κοντά και δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο όταν δεν βρίσκεις τον τρόπο να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα και όταν ο αντίπαλος έχει καλή αμυντική τακτική, έρχεται και το άγχος για το γκολ. Αυτό συνέβη σήμερα και το χαμένο πέναλτι έφερε παραπάνω άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τη σκέψη μας για την αντιμετώπιση του αγώνα και φτάσαμε να αγωνιζόμαστε με πέντε επιθετικούς. Παρότι το γκολ ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχναμε το δεύτερο για να κλειδώσουμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε πάλι φάσεις.

Στο τελευταίο 20λεπτο χάσαμε την συνοχή στις γραμμές μας και δείξαμε κάποια σημάδια κούρασης. Αυτό συνέβη επειδή σπάνια μπαίνουμε στο γήπεδο εδώ, που έχει διαφορετικά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο από το προπονητικό κέντρο που δουλεύουμε. Εμείς πρέπει να μαζέψουμε τα δικά μας προβλήματα και να ψάξουμε στα επόμενα παιχνίδια για το καλύτερο. Μια επίθεση έκανε η Ζάκυνθος και παραλίγο να πάθουμε ζημιά παρότι εμείς είχαμε κάνει τόσες επιθέσεις.

Είμαστε υποχρεωμένοι για τη νίκη σε κάθε ματς. Ελπίζω απο εβδομάδα να έχω περισσότερες επιλογές με την επιστροφή του Στεφάνοβιτς και του Ζώνα. Με τους τραυματίες θα δούμε πού είμαστε και πιστεύω να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο επόμενο παιχνίδι, για να μας κρατήσει στον στόχο που έχουμε βάλει. Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι πιο πονηρά και τα πρωταθλήματα κρίνονται από αυτές τις ομάδες».

Για το επόμενο ματς με τα Χανιά:

«Θα παίξουμε το παιχνίδι μέσα στις γραμμές και όχι όπως το έπαιξε η Κέρκυρα. Ξέρουμε τι θα γίνει στα Χανιά. Πρέπει να βάλουμε ποδοσφαιρική μαγκιά. Τα Χανιά θα παίξουν για την ύπαρξή τους με εμάς, να είστε σίγουροι, γιατί κυνηγάνε να μείνουν στην κατηγορία. Τα Χανιά χθες πήραν ένα πόντο πολύ εύκολα. Έχουμε υποχρέωση να πάμε να δώσουμε τη μάχη την δική μας και τα Χανιά να παίξουν για την ύπαρξή τους».

Για την φάση του πέναλτι:

«Ο Ριζογιάννης συνενοήθηκε με τον Κουσκουνά γιατί δέχθηκε μια κλωτσιά στην φάση του πέναλτι. Ο Ριζογιάννης είπε στο Νίκο: "Χτύπησέ το εσύ"».

 

Last modified onΔευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep