«Το μέταλλο του ΑΟΤ»

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης αρνήθηκε να μιλήσει για τη διαιτησία.

Για το ρίσκο του ΑΟ Τρίκαλα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας μίλησε ο Σταύρος Ψιμουλάκης μετά τη νίκη (3-1). Όπως ανέφερε ο τεχνικός του ΑΟΤ: «Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Πάθος, δύναμη ένα πραγματικό ντέρμπι. Εμένα το ποδόσφαιρο που με αντιπροσωπεύει είναι αυτό που είδατε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν θα σχολιάσω αν είναι ή δεν είναι οφσαιντ. Ούτε αποφάσεις διαιτητών. Με καλύπτει πλήρως η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτά τα Τρίκαλα θέλω να βλέπω. Αυτό το πάθος. Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι το βάρος της φανέλας. Πρέπει να βγάζουμε αυτή την εικόνα. Αυτό πρέπει να βελτιώνουμε κάθε μέρα.

Αν παίρναμε βάση της εικόνας αυτό που έγινε με την Κέρκυρα σήμερα θα μιλάγαμε αλλιώς. Κάθε μέρα θέλουμε να χτίζουμε κάτι προς το καλύτερο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίτσας. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο. Η νίκη αυτή ανήκει στον λαό των Τρικάλων που του δώσαμε χαρά και στον πρόεδρο. Μίλησα στο ημίχρονο με τα παιδιά. Τα παιδιά έχουν ένα φορτίο κοιτάμε να βελτιώσουμε τα προβλήματά μας. Όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο ρισκάρεις. Ρισκάραμε. Αυτό είναι μέταλλο ομάδος να μπορέσουμε να γυρίσουμε δύσκολες καταστάσεις.

Ο Μπόγιαν Βρούτσινα ανέφερε:
«Ξέραμε απο την αρχή πως είναι ένα τοπικό ντέρμπι και θα ήταν δύσκολο. Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα για ένα σκληρό ματς. Σήμερα υπήρχε ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά και η Καρδίτσα πέτυχε ένα γκολ . Στην συνέχεια συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και έτσι ήρθε η ανατροπή του σκορ. Είμαι αρκετά χαρούμενος που σημείωσα δύο γκολ. Θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω και ο Θεός θα μας δώσει αυτό που μας αρμόζει».

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΚυριακή, 13 Μάρτιος 2016 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep