Πάγωμα μισθών στα... Τρίκαλα

Ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πως θα υπάρξει πάγωμα μισθών. Ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πως θα υπάρξει πάγωμα μισθών.

Ο Χρήστος Γιαλιάς ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πως παγώνει τις αποδοχές τους μετά την ισοπαλία που τους απομάκρυνε από τις θέσεις της ανόδου.

Αρκετά εκνευρισμένος ήταν ο πρόεδρος των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η ήττα με 1-0 τον "πάγωσε" και αφού συνέβη αυτό... με τη σειρά του πήγε στα αποδυτήρια για να βάλει πάγο και στους ποδοσφαιριστές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είπε πολλές κουβέντες και αρκέστηκε στο ότι δεν θα υπάρξει πρόστιμο για την άσχημη εμφάνιση - όπως την χαρακτήρισε - αλλά θα υπάρξει πάγωμα στους μισθούς που έπαιρναν μέχρι τώρα κανονικά. 

Την ίδια στιγμή στην επίσημη σελίδα της ομάδας υπήρξε ανακοίνωση με τη συγγνώμη του προέδου στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο των Τρικάλων για να στηρίξει την προσπάθεια, αλλά δεν τους αποζημίωσε με καλό αποτέλεσμα. 

Σίγουρα θα χρειαστεί να κυλήσει κάποιος χρόνος για να παρθούν πιο ήρεμα αποφάσεις και ίσως αυτές να είναι ακόμη πιο σημαντικές για το μέλλον της ομάδας των Τρικάλων. 

Last modified onΚυριακή, 24 Ιανουάριος 2016 13:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep