«Χαρούμενος και λυπημένος»

Ανάμικτα συναισθήματα για τον Γιώργο Μαραντά μετά τη νίκη του ΑΟΤ επί του Παναιγιάλειου.

Ο τεχνικός των Τρικάλων είπε μετά το 4-0 της ομάδας του: «Χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα είμαι και χαρούμενος και λυπημένος. Χαρούμενος γιατί ήρθα στη νέα μου ομάδα και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Ξεκινήσαμε καλά την συνεργασία μας. Αλλά και στεναχωρημένος γιατί έχασε η ομάδα η οποία προέρχομαι. Εύχομαι στον Παναιγιάλειο να βρει τον δρόμο του και να ανακάμψει βαθμολογικά, γιατί αξίζει η ομάδα να βρίσκεται στην κατηγορία.

Οσο αφορά το παιχνίδι, επιθετικά ξεκινήσαμε αρκετά καλά, όμως είχαμε κάποια κενά στην άμυνα, τα οποία δεν μου άρεσαν καθόλου και κινδυνέψαμε δύο φορές. Πετύχαμε ένα γκολ σε καλό χρονικό σημείο και από εκεί και μετά δεν θεωρώ ότι κινδυνέψαμε. Στο ημίχρονο εντοπίσαμε τα αμυντικά λάθη, μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και τα εκμηδενίσαμε.
Στο δεύτερο μέρος επιθετικά ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε γκολ, όπως και έγινε, και τελικά το σκορ είναι η πραγματική εικόνα του αγώνα. Έχω μείνει ικανοποιημένος, αλλά το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι οι τρεις βαθμοί και να συνεχίσουμε για τον στόχο που έχει θέσει η ομάδα.

Για το αν χρειάζονται μεταγραφές: «Μια δύο προσθήκες. Έχουμε επικεντρωθεί στην θέση ενός επιθετικού».

Για την αποχώρησή του από τον Παναιγιάλειο: «Είμαι και πολύ ξεκάθαρος με την συνεργασία μου με την ομάδα του Παναιγιαλείου. Εγώ ανήκω στην ομάδα των Τρικάλων».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κοντοδήμος υποστήριξε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας. Αρκετά δουλεμένη και σκληρή ομάδα. Η ομάδα μας πατούσε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και στα 2 ημίχρονα. Είχαμε την υπεροχή του παιχνιδιού και καταφέραμε δίκαια να κερδίσουμε. Ο χρόνος για εμάς είναι πολύ σημαντικός, είναι υπέρ μας. Έχουμε έρθει νέα παιδιά στην ομάδα και ο προπονητής είναι νέος και ό,τι αδυναμίες υπάρχουν θα προσπαθήσουμε να τις βελτιώσουμε, με σκοπό να παρουσιαζόμαστε σε κάθε ματς ακόμη καλύτεροι. Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία και εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Last modified onΚυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep