«Οπαδός = άνθρωπος»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟ Τρίκαλα, «Σακαφλιάδες», συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για αναξιοπαθούντες

Δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο οι οπαδοί του ΑΟ Τρίκαλα βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «Σακαφλιάδες» αναφέρει: «Ο Σύνδεσμός μας έχοντας αποδείξει πάμπολλες φορές το κοινωνικό του έργο και αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης των συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και την φτώχεια, συγκεντρώνει στα γραφεία του ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα ξηράς μορφής (ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ κ.α.), καθώς και είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, οδοντόκρεμες κ.λ.π.) σε μια προσπάθεια αλληλεγγύης που γίνεται με σκοπό την όσο το δυνατόν απάλυνση του πόνου των συμπολιτών μας τις άγιες ημέρες των εορτών που έρχονται.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας αλλά και προς όποιον άλλο Τρικαλινό πολίτη επιθυμεί, βάζοντας έτσι όλοι ένα λιθαράκι για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας στις δύσκολες αυτές ημέρες που όλοι μας περνάμε.

Ελπίζουμε ότι πάρα την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Η συγκέντρωση των ανωτέρω ειδών θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία του Συνδέσμου μας (Κολοκοτρώνη και Ηρώων Αλβανικού Μετώπου γωνία) απογευματινές ώρες. Τα ρούχα, τα παιχνίδια, τα τρόφιμα και τα είδη προσωπικής υγιεινής που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων στις αρχές του νέο έτους. Γιατί για να μη ξεχνιόμαστε, οπαδός = Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ...».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep