«Γιατί όχι και πρώτη θέση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των Τρικάλων στη νίκη με 3-0 επί του Πανσερραϊκού, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος

Μοιράζοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είχε μόνο καλά λόγια για την απόδοση των Τρικάλων στο νικηφόρο (3-0) ματς με τον Πανσερραϊκό στο «Αλκαζάρ».

Ο τεχνικός των Θεσσαλών μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε αρχικά: «Να ευχαριστήσω τον κ. Κατσαβάκη για τα καλά του λόγια. Θεωρώ τον Πανσερραϊκό πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ. Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, η ομάδα των Τρικάλων ήταν επιπέδου Super League και οι ποδοσφαιριστές παρουσίασαν όμορφα πράγματα θα προσπαθήσω να είμαι λακωνικός. Θα μου επιτρέψετε επειδή βρίσκομαι σε ένα ιστορικό στάδιο και είδα φίλους να είμαι λακωνικός. Αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο των Τρικάλων στους οπαδούς και τους φιλάθλους που κάποιοι τους στέρησαν αυτή την εικόνα. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήμασταν πιστοί στο τακτικό μας πλάνο. Βάλαμε την μπάλα κάτω. Φύγαμε από την κακή παρένθεση των 2 τελευταίων αγωνιστικών. Δεν έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα για αμφισβήτηση και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Τους είπα αν θέλουμε να είμαστε ψηλά πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί είτε παίζουμε με την ΑΕΛ, είτε με τον Πανελευσινιακό, δεν άφησα αιχμές για τους παίκτες μου. Για το παιχνίδι όσοι είδατε δεν χωράει περαιτέρω ανάλυσης. Όμορφο ποδόσφαιρο, παραγωγικό ποδόσφαιρο, 3 όμορφα γκολ, 2 δοκάρια. Νομίζω δίκαια κερδίζουμε και τις εντυπώσεις που χάσαμε. Έχουμε βρει την αντίδραση μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Κλείνοντας θέλω να κάνω ένα προσωπικό σχόλιο. Χαίρομαι που στο Αλκαζάρ έχω μόνο νίκες».

Όσο για τους στόχους της ομάδας δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά. Τα παιδιά αντιλαμβάνονται ότι για να διατηρηθείς ψηλά χρειάζεται σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Φτιάχνουμε την ψυχολογία μέσα από την δουλειά μας. Όπως μετά τη νίκη με την Κέρκυρα δεν πήραμε το πρωτάθλημα έτσι μετά την ήττα από την Καρδίτσα δεν χάσαμε το πρωτάθλημα. Άρα και σήμερα μετά το 3-0 δεν αλλάζει κάτι. Είμαστε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας. Όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί όχι και στην πρώτη θέση δεν υπάρχει κάτι πιο ψηλά από την πρώτη θέση».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Γκαστόν Γκονζάλες σημειώνοντας: «Όταν κερδίσαμε την Κέρκυρα δεν ήμασταν Μπαρτσελόνα και όταν χάσαμε δεν ήμασταν χειρότεροι. Κάθε εβδομάδα δουλεύουμε για να παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο που είδατε σήμερα. Αν δείτε την προπόνηση θα καταλάβετε πως δουλεύουμε. Σήμερα παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στην πρώτη θέση αλλά αυτό θέλει δουλειά. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την συλλογική δουλειά και τον κόσμο που ήρθε εδώ. Μερικές φορές βγαίνει αλλά μερικές φορές όχι, αλλά η δουλειά είναι το θέμα».

Πηγή: goaltrikala.gr

1 comment

  • ΜΙΜΗΣ
    ΜΙΜΗΣ Κυριακή, 15 Νοέμβριος 2015 20:53 Comment Link

    αοτ για μεγαλα πραγματα

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep