Παραίτηση Βαζάκα!

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε ότι δεν διαπραγματεύεται την αξιοπρέπειά του.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αχαρναϊκό και τον αποκλεισμό του ΑΟ Τρίκαλα ο Γιώργος Βαζάκας δήλωνε ότι πιστεύει στην ομάδα του και ότι αυτή θα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα. Τι μεσολάβησε και λίγο αργότερα παραιτήθηκε μόνο ο ίδιος το ξέρει. Μάλιστα, ο Γρεβενιώτης προπονητής της θεσσαλικής ομάδας με δηλώσεις του στο «goaltrikala» υποστήριξε ότι δεν έφυγε από... το ημίχρονο, γιατί την αγαπάει!

Αναλυτικά ανέφερε:

«Δεν άφησα την ομάδα στο ημίχρονο με αυτά που συνέβησαν στα αποδυτήρια γιατί αγαπάω την ομάδα, για αυτό και βγήκα κανονικά στο γήπεδο. Το μόνο πράγμα που δεν διαπραγματεύομαι είναι η αξιοπρέπειά μου. Ό,τι έκανα το έκανα για το καλό των Τρικάλων γιατί η ομάδα καταστρέφονταν αλλά αυτή τη στιγμή αποχωρώ, γιατί αγαπάω τα Τρίκαλα. Η ομάδα χτίστηκε από τον κ. Γιαλιά, δεν έχω κάνει ούτε μια μεταγραφή. Σε όλες τις συζητήσεις του μετέφερα πως η ομάδα θέλει χρόνο για να φτιαχτεί.

Οι παίκτες είναι όλοι καλοί αλλά όμως με τον τρόπο που λειτουργεί ο κ. Γιαλιάς με βρίσκει αντίθετο. Έχω μάθει να λειτουργώ διαφορετικά σαν προπονητής. Οι ομάδες χτίζονται, δεν πατάς ένα κουμπί και γίνονται σούπερ. Επειδή έχω αξιοπρέπεια και επειδή είμαι προπονητής που έχει ήθος θέλω να φύγω από τα Τρίκαλα με ψηλά το κεφάλι και όπως με γνώρισαν οι φίλαθλοι των Τρικάλων. Εύχομαι ο ΑΟ Τρίκαλα να πετύχει το στόχο που έθεσε ο κ. Γιαλιάς. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους παίκτες μου και τους εύχομαι τα καλύτερα. Ο κόσμος των Τρικάλων θα είναι μόνιμα στην καρδιά μου».

Να σημειωθεί πως μαζί με τον κ. Βαζάκα θα αποχωρήσουν και οι Λάλας και Κακαργιάς.

Last modified onΤετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep