«Να αλλάξουμε νοοτροπία»

Ο Γιώργος Βαζάκας είχε παράπονα από τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι παίκτες του το ματς με τον Αχαρναϊκό.

Ο προπονητής του ΑΟ Τρικάλων Γιώργος Βαζάκας δήλωσε μετά την ήττα (1-0) στο Μενίδι από τον Αχαρναϊκό, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την α' φάση του Κυπέλλου: «Το πρώτο ημίχρονο που ήταν καλύτερος ο ΑΟ Τρίκαλα έχανε 1-0. Όταν δεν κάνεις γκολ στο παιχνίδι και δεχτείς μπαίνεις σε μια διαδικασία να το κυνηγάς. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι διαφορετικός. Υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Πάντοτε υπάρχει το περιθώριο να ανατρέψεις την κατάσταση . Με προβλημάτισε η παρουσία της ομάδας μου στο 2ο ημίχρονο.

Πρέπει να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού να γίνουμε πιο γρήγοροι, πιο πιεστικοί δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις να βάλουμε ένα γκολ. Το αντίθετο ο Αχαρναϊκός φύλαξε τα νώτα του και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Είναι ανοικτό το αποτέλεσμα. Εμείς θα αλλάξουμε σίγουρα. Ήδη το επισήμανα στους παίκτες μου να αλλάξουν τη νοοτροπία και το πνεύμα στο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα θα παρουσιαστούν εντελώς διαφορετικά το υπόσχομαι στον κόσμο. Θα είναι άλλη ομάδα, αυτή που με εκφράζει εμένα. Γρήγορη, θα πιέζει πολύ θα παλεύει και θα βρίσκει τρόπους να πάρει το παιχνίδι.

Δίνω συγχαρητήρια στον Αχαρναικό. Είναι ανοικτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο, μην παρεξηγηθώ. Ο Αχαρναϊκός είναι μια ομάδα δυνατή με την εμπειρία της Β΄Εθνικής. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε την πρόκριση που τη θέλουμε πολύ. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι η κατηγορία δεν είναι εύκολη και πρέπει να ματώσεις. Πρέπει να αλλάξουν διάθεση και να γίνουν πιο μαχητικοί. Είμαι 17 μέρες στην ομάδα. Οι παίκτες μου είναι ικανοί. Από ένα αποτελέσμα δεν μπορούν να αναθεωρούνται όλα. Τρεξίματα είχαμε. Ο τρόπος με ενόχλησε που πήγαμε να πάρουμε το παιχνίδι . Είναι πάρα πολύ ποιοτικοί παίκτες. Όλοι προσπάθησαν και πιστεύω πως την Τετάρτη στον επαναληπτικό θα δικαιωθούμε. Οι ίδιοι παίκτες θα είναι εντελώς διαφορετικοί».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Σάκης Χιώτης που ανέφερε: «Ο Αχαρναϊκός πήρε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά πιστεύω στη ρεβάνς στην έδρα μας, με την βοήθεια του κόσμου, να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Όλη αυτή η αναστάτωση, η μετακίνηση μας στα Τρίκαλα, έπαιξε ρόλο αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, κάναμε λάθη. Τις αποφάσεις τις παίρνουν στα γραφεία με τα air condition».

Last modified onΠέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2015 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep