«Ο ΑΟΤ είναι… θρησκεία»

Κάλεσμα στον κόσμο των Τρικάλων να αγκαλιάσει την ομάδα απηύθυνε ο Γιώργος Βαζάκας

Η ομάδα των Τρικάλων είναι… θρησκεία για την περιοχή σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα που κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια. Ο έμπειρος τεχνικός των Θεσσαλών εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη με 3-0 επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης, επισημαίνοντας πως μεταγραφικά ενδεχομένως να γίνει κίνηση που θα… ταράξει τα νερά.

«Είναι το πρώτο φιλικό με τη δική μου παρουσία. Έχω 14 μέρες στην ομάδα. Είμαστε σε κρίσιμο σημείο της προετοιμασίας. Έπρεπε να είχαμε περισσότερα φιλικά. Έγινε η αλλαγή προπονητή στην πρώην ομάδα και η μετακόμιση της πρώην Ελευσίνας στα Τρίκαλα έφερε μια ταραχή. Όμως οι παίκτες είναι προσγειωμένοι. Δεν επηρεάστηκαν από αυτή την αναταραχή. Η επιστροφή στα Τρίκαλα δίνει νέα δυναμική στα παιδιά. Έχουν καταλάβει πως ο ΑΟΤ είναι μεγάλη ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος γιατί μπήκαν με αυτή τη νοοτροπία στο ματς. Δεν υποτίμησαν την ομάδα της Τσαριτσάνης που είναι πολύ καλή και δουλεμένη. Αυτό δείχνει πως έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο στόχος είναι υψηλός. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι κι έτοιμοι για να πετύχουμε αυτό το στόχο» επεσήμανε αρχικά μετά το φιλικό στην Τσαριτσάνη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Για μένα είναι ένα στοίχημα να γεμίσει το γήπεδο. Ο ΑΟΤ είναι… θρησκεία για τον τόπο. Θέλω να καλέσω τον κόσμο γιατί η παρουσία του θα δώσει δύναμη στα παιδιά. Υπόσχομαι πως θα κάνουμε το παν για να πετύχουμε το όνειρο. Στόχος δικός μου και της διοίκησης είναι να την κάνουμε να αγαπηθεί από τον κόσμο. Πρέπει να στηριχθούν τα παιδιά και ο κόσμος θα είναι περήφανος για την ομάδα».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει θέμα Κουτσιανικούλη, απάντησε: «Ο πρόεδρος έχει δική του φιλοσοφία και είναι ενθουσιασμένος με την πόλη και την ομάδα μας έδωσε εντολή να βρούμε έναν παίκτη που θα ταράξει τα νερά. Ο Κουτσιανικούλης ήταν μια από τις επιλογές αλλά η ομάδα είναι γεμάτη. Όμως αν βρεθεί κάτι που θα ταράξει τα νερά θα το κάνουμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep