Γιαλιάς: «Δέχομαι απειλές»

Το θέμα της εμπλοκής του Χρήστου Γιαλιά στα Τρίκαλα «παγώνει».

Θολό παραμένει το τοπίο στα διοικητικά των Τρικάλων, με τον Χρήστο Γιαλιά να δηλώνει πως δέχεται απειλές και πως δίνει περιθώριο τριών ημερών μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

«’Εχω πάθει πλάκα με αυτό που γίνεται με τον Α.Ο.Τρίκαλα. Εγώ έχω όρεξη και ζήλο, για να υλοποιήσω αυτά τα οποία υποσχέθηκα στους Τρικαλινούς φιλάθλους και από τη στιγμή που θα μου δοθεί η ομάδα, υπόσχομαι ότι θα γίνουν όλα όσα είπα. Ωστόσο, με τις τελευταίες εξελίξεις το θέμα παγώνει. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής ήταν προγραμματισμένο θα έρθουν σήμερα στα Τρίκαλα, αλλά, αυτό δε θα συμβεί, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο» ανέφερε αρχικά ο Γιαλιάς.

Πρόσθεσε: «‘Εδωσα τρεις μέρες διορία στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, για να μου δοθεί η ομάδα μέσω καταστατικού. Εάν αυτό δε συμβεί, δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να πάρω το δρόμο της επιστροφής. Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Δε σας κρύβω ότι δέχομαι και απειλές τις τελευταίες ώρες, εγώ και οι συνεργάτες μου».

Ο πρώην πρόεδρος των Τρικάλων Σάκης Καρατζούνης, στο μεταξύ, έχει μπει στο... κόλπο για να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΑΟΤ, κάτι που οδήγησε τον Χρήστο Γιαλιά στο να ζητήσει τη σύγκλιση γενικής συνέλευσης, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ζητώ ανοικτή Γενική Συνέλευση και ας αναλογιστούν οι φίλαθλοι με ποιόν θέλουν να δουν ένα δυνατό ΑΟΤ».

Η δήλωσή του: «Παρόλο που υπάρχουν αντιδράσεις από κάποιους άλλους υποτιθεμένους επενδυτές που θέλουν να βάλουν τρικλοποδία στην προσπάθεια που πάει να γίνει, δεν πτοούμε συνεχίζω και προχωράω ακάθεκτος. Ας αποφασίσει ο κόσμος των Τρικάλων, ο ερασιτέχνης ΑΟΤ και η διοικούσα επιτροπή που είναι εξουσιοδοτημένη, με επίσημες αποφάσεις, ποιον θέλει στην ομάδα του. Ζητώ ανοικτή Γενική Συνέλευση και ας αναλογιστούν οι φίλαθλοι με ποιόν θέλουν να δουν ένα δυνατό ΑΟΤ. Κάθομαι σε αναμονή τρεις μέρες για να αποφασιστούν τα πάντα. Ελπίζω ο κόσμος να αποφασίσει το σωστό.

Μετά τιμής Γιαλιάς Χρήστος»

Last modified onΤρίτη, 25 Αύγουστος 2015 11:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep