Δυσαρέσκεια Κατσιγιάννη

Προκαταβολές σε εννέα ποδοσφαιριστές και χρήματα για προετοιμασία είχε δώσει ο Νίκος Κατσιγιάννης στον ΑΟΤ.

Η εμπλοκή του Νίκου Κατσιγιάννη στον ΑΟ Τρίκαλα ήταν γνωστή από τις αρχές Ιουνίου. Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος, Χάρης Κουτσούρης ποτέ δεν επιβεβαίωσε τη συνεργασία και με δηλώσεις του τόνιζε ότι έχει άγνοια και δεν τον γνωρίζει. Από το περιβάλλον του πρώτου, μάλιστα, διαρρέει έντονη δυσαρέσκεια για τη στάση του Κουτσούρη, πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο ίδιος είχε δώσει χρήματα για προκαταβολές, αλλά και για την προετοιμασία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews.gr, ο Κατσιγιάννης είχε δώσει χρήματα για τις προκαταβολές των συμβολαίων των Πίτκα, Κοτσώνη, Παγώνη, Ανδρέου, Κυριάκου, Παπαργυρίου, Βανγκέλι, Ντάφλα, Καμπλιώνη, για μπάλες, για το προπονητικό κέντρο, όπως επίσης και στον προπονητή, Πέτρο Αμανατίδη και τον συνεργάτη του. Για τη συμφωνία των δύο ανδρών, μάλιστα, ήταν ενήμερος ο δικηγόρος, Κίμων Ευαγγελάτος.

Σημειώνεται ότι ο Κουτσούρης ασχολήθηκε με τις μεταγραφές των Μάριο Γκούρμα, Πέτρου Κοντέων, αλλά καμία εκ των δύο δεν ολοκληρώθηκε λόγω των προκαταβολών που δεν πήραν οι ποδοσφαιριστές.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Αύγουστος 2015 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep