Η φανέλα των Τρικάλων

Στα κλασικά χρώματα η φανέλα του ΑΟΤ για τη νέα σεζόν στη Football League.

Η φανέλα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της Football League είναι έτοιμη. Είναι το κλασικό χρώμα με το μπλε και το κόκκινο, κάτι που επιλέχθηκε με γνώμονα και τις επιθυμίες των φιλάθλων, που ήθελαν η επιστροφή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο να είναι με την εμφάνιση αυτή. Πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της φανέλας.

Δεν πιάνει θέση ξένου ο Γκούρμα
Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα Μάριο Γκούρμα, που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, δεν θα πιάσει θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας. Έχει την ελληνική υπηκοότητα (σε ηλικία 10 ετών ήρθε στην Αθήνα με τους γονείς του από την Αλβανία), έχει υπηρετήσει κανονικά την στρατιωτική του θητεία και θα αγωνιστεί στην ομάδα κανονικά ως Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Αλλαγή στην «πρώτη»

Μετά από απόφαση του προπονητή Περικλή Αμανατίδη, η έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Καρπενήσι από 30 Ιουλίου ως 14 Αυγούστου. Η ομάδα στο Καρπενήσι θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια, όπου για την ημερομηνία των αγώνων και τους αντιπάλους θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιούλιος 2015 13:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep